Помер цілитель з фільму «Їсти, молитися, кохати»

Світ навиворіт. Україна
Помер цілитель з фільму Їсти молитися кохати

Сумну новину про смерть знаменитого цілителя з острова Балі повідомив Дмитро Комаров.

Поділитися:

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров на своїй сторінці в Instagram опублікував знімок з відомим цілителем Кетут Лійєра, який був героєм передачі Світ навиворіт. Відомий дідусь помер 12 червня у віці ста років.

Якщо ви дивилися художній фільм Їсти молитися кохати з Джулією Робертс у головній ролі або читали книгу Елізабет Гілберт, то ця людина вам знайома. Кетут Лійєра - саме той цілитель з острова Балі, який став одним з головних героїв автобіографічного твору Елізабет Гілберт.

Царство небесне, Кетут. Ти був дуже позитивним дідусем. Тебе не забудуть, - написав Дмитро Комаров в Instagram.

Ведучий світ навиворіт розповів, що саме завждяки ролі в голлівудському фільмі дідусь став надзвичайно популярним. Після виходу стрічки Кетут Лійєра став людиною-брендом. Туристи з усього світу приїздили до нього, щоб дізнатися, що для них готує доля та вилікувати свої недуги.

Це був світлий дідусь, який дарував тільки посмішки. Візит до легендарного цілителя став частиною обов'язкової програми для тих, хто приїхав на Балі, - згадує Дмитро Комаров.

За словами ведучого Світ навиворіт, дідусь давно втратив свою магічну силу і просто приймав туристів. Подорожуючі розуміли, що гадання Кетута - це переважно розвага, однак із задоволенням погоджувалися зустрітися зі старцем.

Дивіться випуск передачі Світ навиворіт, де Дмитро Комаров познайомився із відомим цілителем.

Нещодавно на сторінці Дмитра Комарова з’явилася новина, що помер герой програми Світ навиворіт людина-дерево. Сталося це ще взимку, але новини з Індонезії долітають довго.

Новини по темі