“Світ навиворіт. Колумбія”: Дмитро Комаров покаже, як шукають найдорожчі смарагди у світі

Світ навиворіт. Україна
“Світ навиворіт. Колумбія”: Дмитро Комаров покаже, як шукають найдорожчі смарагди у світі

Не пропустіть новий випуск!

Поділитися:

У пʼятницю, 17 березня, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна телеглядачів чекають нові пригоди Дмитра Комарова у незвіданій Колумбії. У третьому випуску “Світу навиворіт”, знятому до повномаштабного вторгнення, мандрівник стане шукачем смарагдів та розповість про незвичайну подію, що дає можливість розбагатіти простим колумбійцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Світ навиворіт. Колумбія”: Дмитро Комаров випробував на собі найпопулярніший серед колумбійців спосіб розбагатіти

Команда вирушить у регіон міста Мусо, де добувають найдорожчі смарагди у світі. Кажуть, що коштовні камені там лежать просто під ногами, але знайти їх не так вже й просто. Дорога до шахт лежить небезпечною стежкою та прихована у джунглях Колумбії від сторонніх поглядів.

Світ навиворіт 1+1

Дмитро Комаров познайомить глядачів із баладорою – унікальною подією, яка дає можливість розбагатіти простим колумбійцям. В надії назавжди змінити своє життя вони шукають коштовності в переробленій породі, залишеній власниками смарагдових шахт. Людей, які займаються пошуком коштовних каменів, називають гуакеро.

Світ навиворіт 1+1

Дмитро побуває в ролі шукача скарбів і випробує свою вдачу разом із сотнею інших гуакеро. У випуску глядачі дізнаються, чому ці смарагди назвали кривавими, скільки коштував найдорожчий смарагд, знайдений гуакеро, і як насправді живе населення одного з найбагатших  на скарби регіонів світу.

Світ навиворіт 1+1

Варто зазначити, смарагди колумбійського походження вважаються найкращими та найдорожчими у світі. Чи знайде Дмитро Комаров свій власний смарагд, дивіться цієї пʼятниці, 17 березня, о 19:30 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра «Світу навиворіт» на «1+1 Україна»: Дмитро Комаров покаже залаштунки смарагдового бізнесу Колумбії

Нагадаємо, сезон про Колумбію Дмитро Комаров зняв до повномасштабного вторгнення. Команда проекту вирішила показати нові випуски, щоб підтримати українців у складні часи та подарувати позитивні емоції.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі