“Світ навиворіт. Колумбія”: Дмитро Комаров випробував на собі найпопулярніший серед колумбійців спосіб розбагатіти

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров випробував на собі найпопулярніший серед колумбійців спосіб розбагатіти — 1+1

Дмитро Комаров покаже нестандартні способи розбагатіти, якими користуються колумбійці.

Поділитися:

У пʼятницю, 10 березня, о 19:30 у новому випуску тревел-шоу «Світ навиворіт» на телеканалі «1+1 Україна» мандрівник і журналіст Дмитро Комаров продовжить досліджувати колоритну та незвичну Колумбію. Ця країна відома не тільки кавовими плантаціями та запальною сальсою, але і своїми неймовірними багатствами. Навіть зараз стати мільйонером тут може кожен, кому посміхнеться фортуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра «Світу навиворіт» на «1+1 Україна»: Дмитро Комаров покаже залаштунки смарагдового бізнесу Колумбії

У новому випуску, знятому до повномасштабного вторгнення, Дмитро Комаров покаже нестандартні способи розбагатіти, якими користуються колумбійці. Найдоступніший із них — лотерея, яка в цій країні вважається практично національною грою.

світ навиворіт 1+1

Колумбійські лотереї славляться нечуваними виграшами. Наприклад, один з найбільших виграних джекпотів становив 29 мільйонів доларів.

Щороку тисячі людей роблять ставку на свої виграшні номери, купують квиток і з нетерпінням чекають, коли вони стануть щасливими переможцями. На що вони тільки не йдуть, щоб збільшити свої шанси на успіх. Аби їм точно пощастило, колумбійці готові звертатись до різних чаклунів і робити різноманітні ритуали. В Колумбії вважають, що виграти в лотерею - це не тільки фортуна, але й прихильність вищих сил.

“Лотерея для колумбійців – серйозна гра з високими ставками. Кожен мріє розбагатіти та змінити своє життя”, - розповідає Дмитро Комаров.

світ навиворіт 1+1

Мандрівник познайомився з одним з найпопулярніших в Колумбії чаклуном на імʼя Раміро Лопес. Журналіст вирішив перевірити, скільки можна виграти в лотерею, якщо зробити ритуал, який начебто допоможе розбагатіти. Як зазначив Лопес, у нього дуже багато клієнтів. До Раміро звертаються навіть політики, зірки шоу-бізнесу, бізнесмени, адже вони вірять - чаклун точно знає, як привернути удачу і багатство.

Що це за ритуал і чи вдастся Дмитру Комарову виграти в колумбійській лотереї, дивіться у другому випуску «Світ навиворіт. Колумбія» 10 березня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Нагадаємо, сезон про Колумбію Дмитро Комаров зняв до повномасштабного вторгнення. Команда проекту вирішила показати нові випуски, щоб підтримати українців у складні часи та подарувати позитивні емоції, хоча б ненадовго відволікти від суворої реальності.

Новини по темі