Телеканал 1+1 презентував восьмий сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим

Світ навиворіт. Україна

Вчора у Fedoriv Hub відбулася презентація восьмого сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.

Поділитися:

Новий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим буде присвячений Непалу. Під час презентації гості подивилися перший випуск програми, який на телеканалі «1+1» покажуть завтра, 8 вересня, о 22.00.

Під час допрем'єрного показу Дмитро Комаров поділився своїми враженнями про країну, а також розповів про подробиці першого випуску.

Перша програма буде складатися з трьох сюжетів. Перший з них розповість вам, як багато в Непалі і в усьому світі дає віра. Якщо вірити по-справжньому, то можуть відбуватися неможливі речі. Другий сюжет - про одну з найдивовижніших і небезпечних робіт в світі. Після перегляду багато людей зрозуміють, що немає приводу скаржитися на свою роботу, а потрібно триматися за неї. Третій сюжет доведе, що дива трапляються.

Дмитро приготував особливий сюрприз гостям і вийшов на презентацію в образі тибетського монаха. За словами телеведучого, пошуки секрету щастя для українців в Непалі увінчалися успіхом - місцеві жителі поділилися з Дмитром своєю життєвою філософією.

Люди в Непалі живуть на висоті понад три тисячі метрів, у них немає гарячої води, у них в країні злидні, високий рівень корупції, напружені відносини з країною-сусідом, але при цьому все одно вони виглядають щасливими. Вони кажуть: минуле вже не повернути, майбутнє ще не настало, живіть сьогоднішнім днем, будьте щасливі тут і зараз, тому що в кожному моменті можна знайти щось хороше, свій маленький шматочок щастя, - говорить Дмитро.

Оператор проекту Олександр Дмитрієв теж заінтригував глядачів, станцювавши ритуальний танець у барвистому вбранні і масці чудовиська - традиційно, цей образ на святах в Непалі відлякує нещастя.

Під час презентації у гостей заходу була можливість намалювати собі мехенді, пригоститися непальскими солодощами, а також зробити фото на фоні зображення найвищої вершини світу - Евересту. Крім того, Дмитро подарував кожному гостю сувенір з Непалу - білу хустку, що символізує благословення, і справжні непальські купюри - рупії з зображення тварин.

Допрем'єрний показ відвідали не лише журналісти, а й телеведучі 1+1, а також зірки шоу-бізнесу. Серед гостей були Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Анатолій Анатоліч, Анна Добриднєва, Аліна Завальська, Світлана Тарабарова, Олексій Мочанов, експер проекту «На ножах» ресторатор Діма Борисов, Володимир Горянський, дизайнер Серж Смолін та інші.

За словами Дмитра Комарова, восьмий сезону тревел-шоу «Світ навиворіт» став найекстремальнішим за всю історію програми. За 108 днів експедиції, проведених на висоті понад 3000 метрів, команда відзняла більше 500 годин відео.

Мантрівникам вдалося зробити захоплюючі сюжети про стародавні ритуали в Непалі, життя шерпів, главу королівства Мустанг і живу богиню. Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв розшукали учасників легендарних експедицій на Еверест, побували на місці авіакатастрофи і познайомилися з українцями в Непалі.

Прем'єра восьмого сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» про Непал відбудеться завтра, 8 вересня, о 22.00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі