Ведучий "Світ навиворіт" запрошує до України іноземців

Світ навиворіт. Україна
Ведучий "Світ навиворіт" запрошує до України іноземців

До Дня незалежності виходить найнезвичніший англомовний путівник по Україні.

Поділитися:

До 24 серпня видавництво "Основи" випускає третє перевидання "Awesome Ukrainе".

Після Євромайдану, окупації Криму і війни з Росією знаковий путівник змінив обкладинку: відтепер традиційний Козак Мамай тримає в руках не бандуру, а "коктейль Молотова".

"Наша мета розповісти про Україну з гумором, без пафоса та з іронією", — говорить видавець Дана Павличко. — Awesome Ukrainе доводить, що Україна сучасна і цікава, але українці також можуть і постояти за себе! Саме тому путівник змінив обкладинку і поповнився матеріалами про Помаранчеву революцію, Євромайдан і День незалежності".

Також у виданні з'явилися статті про багатьох видатних українців: від Богдана Хмельницького до Казимира Малевича.

"Туристичний потенціал України просто неймовірний! Так, не будемо заперечувати, у нас є проблеми: з дорогами, інфраструктурою... Але для справжнього мандрівника це не проблема, він не стане відкладати поїздку на потім. Туристу потрібно просто допомогти, скоординувати його, направити, підказати найкраще і порадити, як зробити подорож незабутньою. Цей путівник - дуже важливий крок, який відкриє Україну тисячам жителів інших країн" - зазначає ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров. - Завдяки таким виданням люди відкриють для себе зовсім новий напрям - країну в самому центрі Європи, де є абсолютно все для повноцінного відпочинку: унікальна природа, фантастичні гори, відмінні пляжі, неповторна кухня, традиції і, найголовніше, приголомшливі і дуже доброзичливі люди. Ласкаво просимо в Україну!"

Книга складається з семи розділів: культура, їжа, історія, природа, місця, спорт, індустрія. Власне, тут все, що ми любимо розповідати про Україну!

У продаж Awesome Ukrainе надійде 24 серпня, а оформити попереднє замовлення можна на сайті видавництва за посиланням. 

 

Новини по темі