Аніта Луценко розказала Катерині Осадчій про те, як худла після пологів та про плани на другу дитину

Аніта Луценко, українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення розповіла, як відновила фізичну форму після вагітності.

Поділитися:

Аніта Луценко у програмі «Світське життя з Катериною Осадчою» розказала, як приводила себе в форму після вагітності та чого боялася найбільше після народження дитини. 

Аніта дуже швидко повернулася в гарну фізичну форму після народження дочки Мії. Для цього фітнес-тренерка вигадала собі ціль — потрапити на обкладинку своєї книги, яка була про тіло, тому Аніті хотілось виглядати на фото якнайкраще. Книга була вже написана, її час було видавати, тому для схуднення Аніта Луценко поставила собі чотирьох місячний термін. 

Найбільша моя вага була 80 кг з Мією всередині, а потім стало 52 кг, але це я дуже захопилася та стала важити менше, ніж до вагітності — настільки сильно я не хотіла бути «мамою з немитою головою». Я дуже боялася, що я сяду вдома, нічого не буду робити та зовсім розслаблюсь, тому зробила для себе  занадто насичений режим тренувань. 

Зараз Аніта Луценко перебуває в дуже гарній фізичній формі і, разом зі своїм чоловіком, навіть, задумуються над народженням другої дитини. 

Дивіться повний випуск «Світське життя з Катериною Осадчою» від 10 липня: