Чого Ольга Сумська боялася найбільше під час зйомок у Останньому москалі

Перша красуня українського кіно переживала, аби Юрій Горбунов не впустив її у воду.

Поділитися:

Українська акторка Ольга Сумська, яка зіграла у серіалі Останній москаль. Судний день,  хвилювалася через можливе падіння з рук Горбунова. Ольга розповіла Осадчій, що робота над стрічкою нагадала їй легендарну Роксолану, а епізод, коли ЮрійЮрій Горбунов ніс її на руках з води, – сцену із першої шлюбної ночі з султаном.

"Я завжди переживала, коли партнер мене брав на руки, щоб він не впав, а тут ще й у воді. Але все гаразд, Юрчик був на висоті. Ці кари мені нагадали епізод з "Роксолани": саме отак, на руках мене ніс султан під час шлюбної ночі і навіть каменюку я собі вішала на груди вже в "Роксолані", щоб втопитися. Дещо повторюється, якісь сторінки творчого життя", - поринула у спогади актриса.

Також Сумська зізналася, що неабияк хвилювалася через свою вагу.

 "Я дуже переживала. Тому що жінка все ж таки немаленька, десь так 66-67 кілограмів. А йому треба нести як пір'їнку і бути таким закоханим і ніжним. І був такий випадок, така дивна ситуація, адже саме на ці ролі, молодих Юри і мене, запросили спочатку мою донечку Антоніну і Ігоря Скрипка, щоб вони зіграли нас молодих. І вони приїхали, спробували, але режисер побачив, що вони просто не схожі на нас. Тобто Тоня так здаля, ще можна сказати, але коли це вже крупний план, то і зовсім інша особистість. І вирішили, що саме ми будемо грати цих молодих героїв 20 років тому", - запевнила Ольга.