Чому друзі Анатолія Анатоліча не прийшли на його день народження

Ведучий «Сніданок з 1+1» розповів Каті Осадчій про стосунки з друзями та колегами.

Поділитися:

У програмі «Світське життя» ведучий 1+1 Анатолій Анатоліч розповів Каті Осадчій, як колеги привітали його з днем народження та чому на його свято не прийшли друзів.

За словами Анатолія Анатоліча, найприємніший подарунок зробили його колеги. У день народження ведучого в ефірі «Сніданок з 1+1» вийшов сюжет про іменинника. За словами зірки 1+1 – це був найкращий подарунок і для його мами.

У сюжеті пригадали, як я три роки тому прийшов на «Сніданок з 1+1». Моїй мамі було приємно, що її сина люблять і вітають на 1+1, – сказав Анатолій Анатоліч.

Ведучий 1+1 також зізнався, що його друзі не прийшли на святкування його дня народження. MONATIK, Світлана Лобода, Олександр Пономарьов, солісти «Время и стекло» – усі вони поїхали на гастролі.

Я радий, що їх нема на моєму дні народження, тому що в них є робота – вони працюють, співають у цей день, – каже ведучий 1+1.

Незважаючи на це, друзі Анатолія Анатоліча зробили йому приємні подарунки. Наприклад, популярний співак і зірковий тренер третього сезону «Голос. Діти 3» MONATIK подарував ведучому 1+1 свою фірмову куртку.

Нагадаємо, що нещодавно Том Генкс зізнався, чому він ховався від людей під час зйомок фільму «Інферно».