Дмитро Комаров показав талісман, з яким подорожує вже 15 років

Ведучий екстремального шоу «Світ навиворіт» показав талісман, без якого ніколи не сідає в літак.

Поділитися:

Програма «Світське життя» завітала на церемонію нагородження переможців головної телевізійної премії країни «Телетріумф 2016», де медіагрупа 1+1 отримала рекордні 15 нагород.

Вперше перемогу в номінації «Ведучий розважальної програми» отримав ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро КомаровДмитро Комаров.

Зі сцени екстремал сказав, що нагороду отримав завдяки своєму талісману. Комаров подорожує з ним уже 15 років і навіть взяв із собою на церемонію «Телетріумф 2016».

Що стосується мого талісману – це український прапор, він зі мною подорожує вже 15 років. Я його брав в першу подорож у 2003 році на Монблан. І з тих пір він зі мною.

Комаров розповів, що якось на зйомках в Індії він із жахом помітив, що прапор зник. Ведучий зупинив зйомки, пройшов 10 км вздовж узбережжя і таки знайшов свій оберіг.

Тоді я для себе вирішив: якщо я кудись їду, то потрібно перевірити паспорт та прапор.

Ведучий каже, що насправді він не забобонний, однак ніколи не каже слово «останній». Якщо це інтерв’ю, то воно не останнє, а крайнє, останній випуск – табу для Комарова, воно може бути лише крайнім.

У фінальному випуску найекстремальнішого в історії програми сезону тревел-шоу «Світ навиворіт», який показали в четвер, 22 грудня, команда розповіла про моменти, які не ввійшли до програми.