Гайтана вперше розповіла про розрив із чоловіком і продюсером

Співачка Гайтана після довгої перерви повернулася до України з Африки.

Поділитися:

Як з'ясувалося, Гайтана розійшлася із своїм продюсеромСвітське життя: Гайтана розповість, куди пропала на 4 роки та нареченим Едуардом Клімом, з яким пробула у цивільному шлюбі 10 років. 

"Я не знаю, як про це говорити. Це життя. Це наче й нещодавно сталося, але мені здається, що вже давно. Ми обидва повернули кудись не туди і на автопілоті летіли у це "не туди". Мала з'явитися сміливість, щоб сказати "стоп" цьому всьому", - прокоментувала зірка.

Гайтана також поділилася, чи залишив екс-продюсер та екс-чоловік їй права на розпорядження власними піснями і псевдонімом.

"Я б ніколи не будувала стосунки з людиною, яка невартий чоловік. Тому, він поводиться достойно і я навіть не сумніваюся, що так буде і в подальшому", - пояснила артистка.

Окрім того Гайтана зізналася, що для неї було важливим, аби коханий познайомився з її батьком, чого так і не сталося

"Для мене було дуже важливо отримати благословення мого батька та й взагалі, щоб мій батько знав майбутнього чоловіка. Я завжди хотіла, щоб мій чоловік любив обидві мої країни – це Україна і Африка, моя країна Конго. Я була невдоволена тим, що досі, після стількох років поряд з чоловіком, мій батько його не знає", - зізналася співачка.

Попри болісне розставання Гайтана продовжує присвячувати пісні екс-коханому. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Світського життя.