Кривошапко вибачився за виступ на "Антимайдані" і сказав, що зробив це заради мами й сестри

Кривошапко вибачився за виступ на "Антимайдані" і сказав, що зробив це заради мами й сестри

Молодий виконавець Олександр Кривошапко один із співаків, які виступали на "Антимайдані".

Поділитися:

Молодий виконавець Олександр Кривошапко - один зі співаків, які виступали на "Антимайдані". В інтерв'ю з Катериною Осадчою Олександр зізнався, що погодився підтримати провладний концерт тільки заради безпеки рідних.

"Я, перш за все, подумав про маму і сестру. Я народився в місті Маріуполь, це Донецька область, і це регіон, який в більшій своїй частині підтримує саме правлячу владу. Моя мама, моя сестра, мої рідні живуть в цьому місті. Я не знаю, яким чином жила б в цьому регіоні моя мама, моя сестра, якби я виступив за іншу політичну силу", - сказав він.

Виступити на "Антимайдані" Кривошапко поросили впливові друзі, яким, запевняє співак, не зручно було відмовити. І хоча своєї провини він не бачить, просить у людей вибачення за участь у "Антимайдані".

"Я ж не людину убив, я не зґвалтував нікого в центрі міста. Я зробив виключно мирний вчинок, я заспівав пісню на мирній сцені, в той час коли не було ніяких протистоянь. Але я перед всіма вибачаюся, якщо я когось особисто образив своїм виступом на "Антимайдані", - додав Олександр.