Леонід Парфьонов порівняв Вакарчука з Висоцьким

Світське життя: Леонід Парфьонов порівняв Вакарчука з Висоцьким

Російський журналіст Леонід Парфьонов в інтерв’ю для передачі Світське життя розповів, чому вважає Вакарчука новим Висоцьким.

Поділитися:

На Alfa Jazz Fest Джамала постала у розкішній вишиванці (фото)У новому випуску програми Світське життя знімальна група завітала на щорічний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest у Львові.

Цьогоріч музичну подію відвідала рекордна кількість українських зірок і політиків. На фестиваль навіть завітали гості з Росії: разом з дружиною приїхав послухати джаз у Львові відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов.

У інтерв'ю Катерині Осадчій Леонід Парфьонов розповів, що не раз бував у Львові, незважаючи на загострення стосунків між Україною та Росією. Статус "бандерівського" міста, яким Львів відомий в Росії, зовсім не лякає журналіста.

Ведуча програми Світське життя Катерина Осадча запитала про дружбу між Леонідом Парфьоновим та Святославом Вакарчуком.

Даючи інтерв'ю в Україні, думаю, що це Святослав Іванович повинен сказати, що я його друг, а не я повинен примазуватися до національного скраба України, - каже Парфьонов.

Він зізнався, що його підкорили харизматичність Святослава Вакарчука та його пісні, які втілюють національну ідею.

В Росії такого не було з часів Висоцького. Я добре пам'ятаю, як вся зима пройшла під знаком пісні Мить, - розпоповів Світському життю Леонід Парфьонов.

Нагадаємо, Катерина Осадча нещодавно повернулася з Одеси, де проходила фешн-подія літа 2016 Holiday Fashion Week. Для заходу зірка каналу 1+1 обрала надзвичайно красиве вбрання.

Дивіться новий випуск Світського життя з Катериною Осадчою.