Микола Тищенко розповів, як став жертвою шахраїв у Таїланді

"Було все старе, нічого не працювало, взагалі не було води…"

Поділитися:

Вітаємо, родину Тищенків із поверненням з тривалої відпустки у Таїланді! Три місяці ви відпочивали. Чи не задовга відпустка як для людей, що все ж таки працюють?

- Катю, навіщо ти наговорюєш на нас? Не три місяці, а два!

Від Нового року до сьогодні вже три!

- Це вже три пройшло?

Так! Ви вже не першу зиму проводите у Таїланді. Чи не набридло вам саме у цій країні? Чи не думали змінити місце зимування?

- Думали! Ми завжди шукаємо варіанти! Так, як в нас невеличкий бюджет, то дуже складно знайти щось інакше! Всі друзі глузують з нас, тому що ми вже все там побачили, але насправді такого ідеального місця більше не знайти! Там гарні страви, всі сприятливі умови для дитини, чудовий клімат… Тому що, наприклад, на Балі завжди дощі, немає такої цивілізації. А у Таїланді захотів піти до кінотеатру – пішов, захотів до магазину – пішов. Цього року там навіть брендові магазини відкрилися!

- Для родинного відпочинку Таїланд – саме те, що треба!

Чи не почали ви вчити тайську мову?

- Почали! Ми складаємо отак руки і кажемо «Саватді кап» - це коли ми вітаємося.

- Мої батьки взагалі не знають англійської, тайської тим паче, але мама знаходила спільну мову з усіма, хто допомагав нам по дому. З кухарками готувала, і пояснювала їм щось російською чи українською, і вони якось розуміли одна одну.

Не обійшлося у вашому відпочинку і без негативу. Я так зрозуміла, що ви стали жертвами шахраїв…

- Ми замовили там одну дуже красиву віллу. Але коли ми туди приїхали, то побачили, що з п’яти спальних кімнат придатними для життя є лише дві, а інші були, як для обслуги.

- Було все старе, нічого не працювало, взагалі не було води… Ванна кімната була не у будинку, а на вулиці… Мама на все це дивилася і казала: «Можливо, наступного разу все ж таки няню?».

Миколо, сьогодні ти вручаєш нагороду в одній з номінацій. За якого артиста вболіває ваше подружжя?

- Ми за MARUV!

Ми, Колю, це, напевно, ти… Алло, а ти за кого?

- Вболіваємо за нові обличчя!

У випадку MARUV це не тільки обличчя, так, Колю?

- І за танець! Ти знаєш моє ставлення до танців. Я ж танцівник у душі!