Оля Полякова розповіла у "Світському житті", чому звернулася до психолога та скільки коштує один сеанс у швейцарського спеціаліста

Співачка Оля Полякова у «Світському житті» розповіла Каті Осадчій, що користується послугами психотерапевта. Чому та скільки їй це коштує?

Поділитися:

Співачка Оля Полякова розповіла Каті Осадчій у «Світському житті», що відвідує сеанси психотерапії. Перша причина – нетипова для дівчинки поведінка її молодшої доньки Аліси, яка не любить жодних суто дівчачих речей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодша донька Олі Полякової святкує перший ювілей: "Моя Амазонка"

Про це Полякова розповідає:

Я спілкувалася з психологом з приводу Аліси. Коли вона поспілкувалася з донькою, то сказала, що все нормально. Просто Аліса не хоче, щоб на неї тиснуло суспільство з дівчачими ярликами: щоб не вимагали ходити в сукнях, бути чемною, гарно вчитися. Хоча вчиться вона непогано.

Оля Полякова має двох доньок: 16-річну Машу та 10-річну Алісу. Нещодавно на співачку нахлинула велика хвиля хейту за те, що вона підтримала старшу доньку, яка співала пісні з нецензурною лексикою. Як співачка це коментує, дивіться у відео:

Полякова більш детально розповіла про свого психотерапевта: це професорка зі Швейцарії, з якою співачка зв’язується онлайн. Окрім дітей Оля обговорює з нею й інші особисті питання, наприклад, свій стиль життя. Оля Полякова ділиться з глядачами «Світського життя»:

Мені завжди здавалося, що я дуже енергійна, тому так багато всього встигаю. А потім я зрозуміла, що мене підштовхує відчуття тривоги. Коли я була трохи молодша, не зважала на це. Зараз же я зрозуміла, що це просто може мене висмоктати. І тому я займаюся цією проблемою, щоб трішечки заспокоїтися.

Катя Осадча запитала, скільки ж коштує 1 сеанс психотерапії у швейцарського спеціаліста. Оля Полякова зазначила, що, за її інформацією, це цілком середня ціна, така ж, як і в Києві. За 1 сеанс Полякова віддає 100 євро.

ФОТО: Instagram/polyakovamusic