Олена Шоптенко розповіла, чому не хоче вдруге святкувати весілля

Після реєстрації шлюбу популярна танцюристка та її новий чоловік поїхали їсти бургери.

Поділитися:

Олена Шоптенко, як вдруге вийшла заміж,Олена Шоптенко вийшла заміж вдруге (фото) зізналася в програмі «Світське життя», чим займається її новий чоловік і чи планує вона святкувати весілля.

За словами танцюристки, її новий чоловік Олексій Іванов не пов'язаний із шоу-бізнесом, він – підприємець. Пніж одружитися закохані зустрічалися півроку. Пара офіційно зареєструвала шлюб 15 жовтня.

Ми познайомилися рік тому під час роботи над танцювальним проектом. Олексій був дуже цікавим, – розповіла Олена Шоптенко.

Про те, що відома українка попрощалася зі статусом незаміжньої, стало відомо з її соцмережі. На своїй сторінці в Instagram Олена виклала світлину з обручкою.

Не було гучного святкування. Ми удвох пішли розписалися, а потім поїхали їсти бургери, – зізналася танцюристка.

За словами Олени Шоптенко, вона не хоче пишного весілля. Адже вважає, що набагато головніше, щоб закохані були щасливими.

Яким би свято не було, або чи його взагалі не буде – головне, щоб це було для нас двох, щоб ми обоє цього хотіли – переконує танцівниця.

Нагадаємо, що нещодавно Настя Каменських показала прихильникам свою каблучку з діамантом. Між користувачам швидко почали ширитися чутки, що співачка заручилася.