Осадча розповість, хто на Євробаченні поклав око на красуню Джамалу

Світське життя розпочинає 12-й рік в ефірі новим зірковим марафоном

Поділитися:

Днями Світське життя з Катериною Осадчою відзначило 11 років в телеефірі - саме у травні 2006-го року вийшов перший випуск тоді ще Світських хронік  з Катериною Осадчою.

Відтоді програма суттєво розширила формат, стала улюбленим зірковим шоу мільйонів телеглядачів та найавторитетнішим проектом про українські та міжнародні культурні та світські події.

Сьогодні на 1+1 програма Світське життя розпочне новий, 12-й рік у телеефірі.

Ціла низка ексклюзивних зіркових зізнань чекає на шанувальників проекту.

Катерина Осадча розповість, у чиї гарячі обійми кинулася Надія Мейхер заради свого нового проекту. Співачка та багатодітна матуся згадає танцювальне минуле та запалить у пристрасному танго з гарячим аргентинським мачо, здивує провокаційними па та відвертим танцювальним вбранням, пошитим власноруч.

На вечірці журналу Elle надія українців на Євробаченні 2016 Джамала розкаже, якими вбраннями від українських дизайнерів підкорює європейську публіку у Швеції. А також глядачі ексклюзивно дізнаються, хто з учасників цьогорічного європейського пісенного марафону вже поклав око на нашу кримсько-татарську наречену!

Топ-модель та дружина народного депутата Юліана Дементьєва, яка регулярно позує напівоголеною, знімаючись для брендів білизни та купальників, зізнається, яку серйозну розмову мала з цього приводу з чоловіком-політиком. Валерій Харчишин пригадає, за якою всесвітньо відомою топ-моделлю фанатів свого часу, та розкаже, як із рокера перекваліфікувався в садівника-городника!

Близьке садівництво і ресторатору Миколі Тищенку. На Балу Квітів, який завидний наречений організував, аби обрати собі майбутню дружину, Микола порівняє себе з яблуком, що вже «дозріло» для одруження. Попри всю секретність, довідалося Світське життя і про те, як ресторатор нещодавно породичався з Сергієм Ребровим та його молодою дружиною – став хрещеним батьком новонародженого сина пари.

Акторка Ольга Сумська мрійливо згадає, як у серіалі Останній москаль Юрій Горбунов носив її на руках.  -А я ж жінка немаленька, - зі сміхом зізнається зірка. - 66 кілограмів!

Канська вечірка сайту Jetsetter.ua зібрала найвідоміших зірок кінематографу та шоу-бізнесу. Вікторія Тігіпко розповість, чому її не пустили на кінопоказ у Канні минулого року, а співачка Оля Полякова проллє світло на те, скільки коштує маловідомим зіркам пройтися червоним хідником на відкритті фестивалю.

Українська топ-модель Алла Костромічова відкриє таємницю свого надшвидкого схуднення після пологів, а російська акторка українського походження Катерина Кузнєцова розповість, як її ображали в Росії за підтримку Надії Савченко.

Завітає Катя Осадча й на "батьківські збори" зіркових батьків з "95 кварталу", які відбулися на прем'єрі мультфільму Angry Birds. Донька Євгена Кошового Варвара поділиться, на що витратить 20 тисяч гривень, зароблених на шоу Розсміши коміка. Діти. Троє дітей Юрія Корявченкова зізнаються в залежності від гаджетів, а донька Валерія Жидкова розкаже, як тато допомагає їй заробляти погані оцінки.

Не пропустіть сенсаційні зізнання, невідомі подробиці з життя зірок та ексклюзивні інтерв’ю у Світському житті з Катериною Осадчою сьогодні рівно о 22.00 на 1+1!