Павло Зібров пояснив, чому його діджей-сет коштує 7 тисяч доларів

Артист української традиційної естради в новому амплуа

Поділитися:

Який же конкурс краси без Павла Зіброва! Дружина з легким серцем відпустила чи вона десь поруч?

- Поруч зі мною донька Діана.

Так само на «Танцях з зірками»: або донька, або дружина були на репетиціях. Тому що у вас у ваші молоді шістдесят самого лишати не можна, бо одразу - натовп прихильниць.

- Спасибі за молоді шістдесят! Я хочу сказати відверто, що у мене був зріст 188 см, але коли я розтанцювався, то став 190 см. Думаю, як так? Тому що в мене спинка вигнулася, і я став рівненько ходити.

Після того, як у третьому ефірі «Танців з зірками» ви закінчили участь у цьому проекті, чи продовжуєте танцювати?

- Ви знаєте, я так завівся! Машенька Шмельова поряд: в неї тренувальна база поряд, і ми домовилися, що вона приїжджає з відпочинку, і ми далі продовжуємо займатися. Хоча б танцювати по два-три рази на тиждень. Мені потрібно це для тіла, і я відчуваю, що таким чином впевненіше йду по життю. Всім раджу: займіться танцями! Це і для краси, і для здоров’я. От у мене після танців – мінус сім кілограмів.

Насправді, ви чи не єдиний артист з української традиційної естради, якого зараз запрошують на корпоративи. І не тільки з піснями, а ще й з ді-джей сетом, який коштує немало грошей. Сім тисяч доларів за діджей-сет Павла Зіброва треба ж назбирати ще олігархам.

- Олігархи нормально запрошують! Це не просто діск-жокей Паша Зібров, це три в одному: я «кручу» музику (там є і найпопулярніші пісні дискотеки 80-х, і пісні Павла Зіброва «Хрещатик», «Мертві бджоли не гудуть» зроблені в дискотечному варіанті), я співаю і роблю селфі зразу. Це шоу!

Чи є у цій розважальній програмі тепер ще й танці від Павла Зіброва? Можливо, окремою програмою за додатковий гонорар?

- Спасибі, це супер варіант!