Перше інтерв'ю Каті Осадчої з Тіною Кароль після смерті чоловіка співачки – у "Світському житті"

Перше інтерв'ю Каті Осадчої з Тіною Кароль після смерті чоловіка співачки – у "Світському житті"

Після того, як чоловік і продюсер Тіни Кароль Євген Огір помер від раку шлунку, співачка відмовлялася від спілкування перед телекамерами.

Поділитися:

Після того, як чоловік і продюсер Тіни Кароль Євген Огір помер від раку шлунку, співачка відмовлялася від спілкування перед телекамерами. Майже рік потому, на прем'єрному показі свого фільму-сповіді "Сила любви и голоса", Тіна Кароль зрештою дала перше інтерв'ю Каті Осадчій для програми "Світське життя". Їй було важко говорити, і вона розплакалася посеред бесіди, проте знайшла в собі сили прокоментувати усе, що з нею відбувалося протягом року.

Їй закидають, що фільм про смерть коханої людини - це спекуляція, але у Тіни є відповідь для скептиків. Тільки у "Світському житті" вона розповість, як і чому зважилася на створення такого пронизливого фільму, і що допомагає їй вірити у те, що померлий чоловік й досі поруч.

Нагадаємо, що саме в ефірі "Світського життя" на Різдвяному ярмарку в німецькому Кельні у грудні 2013 Тіна Кароль вперше відкрила таємницю про хворобу чоловіка. Тоді Євген теж був присутній на зйомках програми, і з його відома Катя Осадча першою дізналася про невиліковний діагноз. Згадуючи про ті зйомки в Кельні, коли чоловік хвилювався за неї більше ніж за себе, Тіна не змогла стримати сліз.

Як влаштоване життя зірки з сином у новому будинку? Що співачка збирається робити далі та хто її підтримує?

А також глядачі побачать головного інвестора Тіни Кароль, яка і познайомила її з Євгеном Огіром. Скільки грошей було вкладено у "розкрутку" зірки та чому Тіна думала про самогубство?

Дивіться відверту та пронизливу розмову з Тіною Кароль цієї неділі тільки у "Світському житті", о 23.05, на 1+1.