Руслана Писанка розсекретила коронну сімейну страву осені

Ведуча Руслана Писанка розказала "Світському життю" про враження від участі у модному показі та улюблену сімейну страву осені

Поділитися:

Телеведуча денного шоу "Твій день" Руслана Писанка розповіла "Світському життю", чи сподобався їй досвід участі у модному показі. Акторка розповіла, чи хотіла би започаткувати свою власну модну колекцію та яка господиня з неї вдома.

Виходити на подіум – все одно, що на сцену. В акторському ремеслі вважається найвищим показником якості актора вміння грати мовчки.

Руслана Писанка з чоловіком шиє костюми та аксесуари для вистав, а от випустити колекцію власне одягу не наважується. Однак, ведуча не виключає такої можливості у тандемі із якимось сміливим дизайнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейний обід: Руслана Писанка з чоловіком Ігорем ліпили вареники, солили огірки та відкрили секрет – хто в їхньому домі головний?

Ведуча поділилася, з якою стравою у неї асоціюється осінь:

Томатний сік. Це наша "сімейна короночка". Цього року сік робив чоловік, бо у мене не було жодної хвилинки. Він закрив десь приблизно літрів 70. В магазині то не сік. У нас він смачний та корисний. Чоловік збирає навесні ще й березовий сік. В інший час у нас: любов, тепло, гості!

Варто зазначити, що подружжя полюбляє готувати разом. Дивіться, як Руслана Писанка із чоловіком у програмі "Твій день" приготували вареники та огірки: