Син Алли Мазур здивував Катерину Осадчу вибором майбутньої професії

Маленький Артем має намір стати рекламістом та рибалкою.

Поділитися:

Алла Мазур відвідала допрем'єрний показ мультфільму В пошуках ДоріГолос Алли Мазур в мультфільмі У пошуках Дорі зірвав гучні оплески в залі, де дублювала одного з персонажів, разом з сином Артемом.

- Алло вітаю вас з прем'єрою. Це вперше в житті ви озвучували мультфільм. Артем, ти був присутній і сам спробував озвучувати, так? Тобі сподобалося і ти себе навіть бачиш вже в ролі якоїсь з рибок?

- Так, Немо.

- Ким хочешь бути, коли виростеш?

- Рекламістом.

- А чому?

- Просто мій двоюрідний брат йде рекламістом, я теж хочу бути рекламістом.

- Я тобі бажаю успіху. Як школу закінчив? З якими оцінками?

- З найкращими.

- Якщо з найкращими, ми тебе відпускаємо.

- Зараз він пробує, мені здається, все. Зараз весь тиждень він хотів бути рибалкою, причому, рибалкою на рівні міжнародних змагань. Тому що я тепер знаю, що потрібно купувати німецькі котушки, вони краще розмотуються та менше заплутуються. Поки що закінчилося це виловом кількох рибок, принесеними додому. Нехай грається.

- Тепер після озвучки мультфільму про рибу син хоче величезний акваріум вдома?

- Так, хоче. Для нього він ловить рибок. Я намагаюся не дуже на цю тему говорити, бо Тьома хлопець наполегивий, буде мене дуже довго переконувати. Але поки що ми фокусуємося на тому, що він бере вудку та йде ловити рибку. Крім цього, в нас вдома живе котикАлла Мазур разом із сином прихистили кошеня під час ефіру Сніданок з 1+1, і це також проблема. Як би не постраждали від котика наші рибки. 

-Вам траплялося з Артемом бути в дельфінаріях, океанаруімах за кордоном, чи в Україні?

-В Києві це все є. Він був зовсім маленький, коли ми ходили в дельфінарій. Можливо, не все сприйняв. Але коли підріс, океанаріум справив на нього таке величезне враження. Ми ходили по тунелю, де над тобою вода. І він регулярно туди проситься, бо там можна руку у воду опустити. Треба тільки дивитись, шоб тебе ніхто не вкусив. Там страшенно красиво.

-Чи одразу ви погодилися на роль у мультфільмі?

-На таку - так. По-перше, це таке здійснення дитячих фантазій. Взяти участь,стати одним з персонажей такого класного мультика. Плюс це така особлива роль, для якої в кожній країні, виявляється, обирають дуже авторитетну особу. В американському варіанті її озвучувала Сігурні Вівер, не тільки голлівудська зірка, а й відома захисниця довкілля. Тому мене, звичайно, дуже потішила така пропозиція. Я з тих дівчаток, які в дитинстві дуже любили програму "Хочу все знать". Тому, звісно, все, що можу, хочу спробувати.