Соломія Вітвіцька розповіла Катерині Осадчій, коли зніметься у фільмі та чи знайшла собі бойфренда в Америці

Ведуча ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла про новини зі свого життя.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зізналася Катерині Осадчій у "Світському житті", що думала про те, щоб бути акторкою і хотіла навіть у школі поступати в театральний. Та, на жаль, у її батьків тоді не було можливості відправити доньку до Києва на навчання, тож обрали ВНЗ у Львові та гуманітарний факультет: 

Все склалося якнайкраще, але можливо десь тем жевріла ще ідея спробувати себе в цьому амплуа.

Чи мріє ще Вітвіцька про кіно? Заінтригувала:

Відкрию тобі навіть таємницю, що відомий український режисер Любомир Левицький планує зйомки "Капітана Україна" і він мені запропонував теж якусь невеличку роль, так що можливо все навіть здійсниться якомога швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’я Баріхашвілі: «Я вірю в жіночу дружбу. Так, як жінка може зрозуміти жінку, її ніколи не зрозуміє жоден чоловік»

Будемо очікувати новин від ведучої про її акторську роботу! А от як щодо Америки? Вітвіцька об'їхала чимало міст, зокрема була в Лас-Вегасі. Та чи пощастило в Америці знайти бойфренда?

В Америці, якщо у твоїх друзів є друг чи подруга "сінгл" (одинока – ред.), вони намагаються один одного знайомити. Це так кумедно, коли десь в компанії ти кажеш, що ти ні з ким не зустрічаєшся, вони такі: "О, у мене є друг сінгл, треба обов'язково познайомити й організувати побачення". А от чи ці знайомства увінчались успіхом – хтозна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька опублікувала перші фото з відпустки у сонячній Каліфорнії

Дивіться сюжет з Соломією Вітвіцькою та її кумою, співачкою Світланою Тарабаровою: