Соломія Вітвіцька стала репортеркою «Світського життя» і влаштувала допит для MAMARIKA, Pianoboy, Андре Тана

Соломія Вітвіцька замінила Катю Осадчу у «Світському житті» – добула відверті зізнання українських зірок

Телезірка Соломія Вітвіцька стала зірковою репортеркою програми «Світське життя».

Поділитися:

На один вечір ведуча змінила студію ТСН на червоний хідник міжнародної інтер’єрної премії та влаштувала допит для українських зірок – співачки MAMARIKA з чоловіком Сергієм Середою, музиканта Дмитра Шурова (Pianoboy) і дизайнера Андре Тана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спогади зірок 1+1 до Дня студента: Хамайко пропустила випускний, Гринчук розіграв викладача, Таран святкувала Новий рік в гуртожитку, Вітвіцька підкорила Ельбрус

MAMARIKA та Сергій Середа вперше вийшли у світ після народження первістка. Співачка поділилася, чи важко бути мамою і як подружжя розподіляє домашні обов'язки.

«Дах рве конкретно. Ми дуже мало спимо. Якось так складається, що у нас постійно коліки, скачки росту або регреси сну. Мами зрозуміють про що я. Але головне – підходити до всього з гумором. Ми все одно кайфуємо! Ми б кайфували ще більше, якби ми ще спали, але це таке», – кажуть MAMARIKA та Сергій Середа.

MAMARIKA, Сергій Середа, Соломія Вітвіцька

Музикант Дмитро Шуров у подарунок на 40-річчя отримав від дружини рояль своєї мрії, вартістю з квартиру.

«Подарунок від дружини в цьому році особливий і дорогий. Річ у тому, що я знайшов рояль своєї мрії, 1925 року випуску. І він коштує як квартира. В мене ніколи не було роялю – лише маленьке піаніно і великі мрії», – поділився Шуров.

Також Дмитро розповів Соломії, що його син Лев, попри очікування родини, вступив в український ВНЗ:

«Ми дуже хотіли, щоб він обрав закордонний виш і працювали над цим декілька років, готувалися. Але абсолютно раптово він вступив на бюджет до Університету ім. Шевченка на філософський факультет. Лев дуже круто склав ЗНО».

Дмитро Шуров та Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермодель Наталія Гоцій розповіла у "Світському житті" про роман з Андрієм Хливнюком та зйомки у новому кліпі "Бумбокс"

Андре Тан зізнався світській репортерці, що займається дизайном не лише одягу, а й інтер'єру. Також дизайнер розповів, скільки має квартир і які ексклюзивні речі є у нього у квартирі

«Величезний кінь у натуральну величину торшером на голові. Цей кінь коштував нечуваних грошей, думаю живий кінь коштує приблизно так само. Конячка коштувала приблизно 12 тисяч євро», – розповів дизайнер.

Андре Тан та Соломія Вітвіцька

На світському заході Соломія Вітвіцька з’явилася у стильному образі – чорній сукні з яскравою спідницею, яка підкреслила фігуру Соломії та туфлях-човниках. Образ доповнили масивні сережки, зачіска «голівудська хвиля» та вечірній макіяж. Соломія ділиться, що цей досвід вона залюбки повторила б:

«Дуже цікавий досвід! Я почувала себе комфортно завдяки спрацьованій та професійній команді – стилісти, редактори, оператори – всі працюють наче один організм. Мені сподобалось! Ставити питання для мене, як журналіста – природньо. Ще й зірки мені попалися з гумором та залюбки розповідали ексклюзивні особисті подробиці! Єдине – я знаю, що зіркові репортери не повторюються. Тому не впевнена, що буде ще можливість повторити. Але якби така можливість була – я б повторила!».