Супермодель Наталія Гоцій розповіла у "Світському житті" про роман з Андрієм Хливнюком та зйомки у новому кліпі "Бумбокс"

Українська супермодель Наталія Гоцій розповіла свою історію кохання з лідером гурту "Бумбокс".

Поділитися:

Українська супермодель Наталія Гоцій у «Світському житті» з Катериною Осадчою розказала про свій роман з лідером гурту «Бумбокс» Андрієм Хливнюком. Наталія знялась у головоній ролі у кліпі «Імперії впадуть» гурту «Бумбокс» .

Нещодавно Наталія Гоцій на всю країну зізналась, що роман між нею та Андрієм Хливнюком дійсно був. Можна було б припустити, що саме Наталія стала причиною розлучення, однак Гоцій пояснює: 

«Я на всю країну зізналась, що я була у стосунках з не офіційно розлученим чоловіком. Для мене це був стрес. Наскільки я знаю, вони розійшлись з жінкою за рік до того, як ми познайомились. Він абсолютний соціофоб і він просто не любить виносити свої стосунки на загал».

Хливнюк і Гоцій фото

Фото —  Instagram/boomboxfamily

Наталія Гоцій розповіла, чому у неї все ж не склалися стосунки з Андрієм Хливнюком і зізналась, що і досі відчуває симпатію: 

«У мене двоє дітей, у нього двоє дітей, якраз все ідеально, але я не знаю чому. Ти ж знаєш мої стосунки (Наталія двічі починала зустрічатись із батьком своїх дітей). Я завжди люблю другий постріл, тому you never know.  «Я відчуваю його симпатію, і він мені симпатичний. У нас настільки складні графіки в плані роботи. У нього – концерти, у мене – багато контрактів у Європі. Це реально заважає стосункам. Ми не сварилися, просто вирішили, що беремо паузу».

Також, Наталія розповіла про те, як вони з Андрієм познайомились і про сам початок стосунків :

«Я реально була фанаткою гурту «Бумбокс» багато років. Я просто не сприймала його як рок-зірку, але я сприймала його, як проєкт. Ми познайомились завдяки нашим друзям випадково, і якось хімія склалась».