Супермодель Сніжана Онопка прокоментувала, чи насправді розлучається з чоловіком

Відома манекенниця розповіла про емоції у сімейному житті

Поділитися:

Сніжано, що тебе привело на цей благодійний вечір? Ти любиш фільми жахів, чи займаєшся медитацією, яку пропагує Девід Лінч? 

-Фільми жахів бувають різні, я люблю зі змістом. Дуже чекала прем’єру фільму «Мама!» Там була моя улюблена акторка Мішель Пфайфер. Та я розчарувалася - нічого не розуміла, для мене це було якесь богохульство. Але дуже люблю такі стрічки, як «Інші» з Ніколь Кідман. Не просто про вбивство компанії, але коли вкладені гроші, зміст, і все це красиво, я обожнюю.

Дуже часто моделям пропонують ролі у кіно, часто топ-моделі перетворюються на кіноакторок. Чи тобі пропонували ролі у кіно?

-Пропонували, я на цю тему багато разів думала. Але для цього потрібно переїхати в Лос-Анджелес, потрібно навчатися, це не просто по подіуму пройтися. Це потрібно гарно розмовляти, а всі ми знаємо мою англійську, потрібно багато працювати. Та можна спробувати зіграти маленьку роль.

Ти себе бачиш акторкою у голлівудському кіні?

-Чесно кажучи, я не бачила себе моделлю, тепер не бачу себе акторкою, а що життя приготує - це питання на мільйон доларів.

Своїх підписників у соцмережах ти налякала записом, що ти на межі розлучення. Чи це правда, чи були негаразди? 

-Думаю, вся країна знає, що були негаразди. Сімейне життя - це складна робота. Іноді здається, що все,  кінець і більше не хочу. Але приходить новий день і ми починаємо розуміти, що все було не так страшно, як учора. Ні, ми у шлюбі, але буває усяке.

Колись давно ти зустрічалася з Олександром Онищенком. Зараз на нього в Україні  заведена кримінальна справа, якщо він повернеться, то буде ув’язнений. Чи підтримуєте ви з ним якийсь зв’язок?

-Я до Саші дуже добре ставлюся, але ми не залишилися ні в яких стосунках, тому що в мене чоловік. І в наших з Колею стосунках це було б невірно. Але, думаю, він сюди не приїде і ув’язнений не буде.  Бажаю Саші успіхів.