Світське життя: Син Ганни Завальської зростає за лаштунками

Світське життя: Син Ганни Завальської зростає за лаштунками

Українська співачка Ганна Завальська розповіла Світському життю про нову для себе роль мами. Катя Осадча дізналася, хто допомагає зірці з немовлям.  

Поділитися:

Українська співачка Ганна Завальська розповіла Світському життю про нову для себе роль мами. Катя Осадча дізналася, хто допомагає зірці з немовлям.  

Ганно, сьогодні ти береш участь у концерті свого свекра – відомого джазового композитора Олександра Саратського. Чи ставиться до тебе свекр прискіпливіше, ніж до інших співачок, які беруть участь у концерті?

– З народженням онука він ставиться до мене з повагою, можу сказати, що в мене було менше репетицій, ніж в інших, казав: "Краще сиди з онуком". А я казала, що повинна їхати на репетицію, бо виконувати пісню під супровід симфонічного оркестру – багато чого коштує.

Як в родині вживається така кількість творчих люде: і ти, і твій чоловік, свекр?

– І тато, і мама – всі дуже творчі. Ми навпаки – тільки розширюємо свої можливості. Думаю, що у дитини буде великий вибір, що робити, на якому інструменті грати. Кожен дідусь має свій план з виховання онука, тому, думаю,  що в такій творчій родині буде творча дитина.

Маю нагоду привітати тебе з народженням сина. Останні роки ти тітка. Твоя молодша сестра Аліна вже кілька років  мама. Чи зараз вона тобі щось радить, як бути молодою мамою, як доглядати за дитиною?

 – Вона мій перший радник і взагалі мій особистий психолог. Якщо в мене щось не виходить, я в першу чергу телефоную їй. Наприклад, коли дитина плаче, вона каже: "Так, заспокойся,  спробуй це". І дійсно допомагає.

Ти собі зовсім не дала перерви і вирішила виходити на сцену вже за кілька місяців після пологів. Скоро в тебе сольний концерт і дитина у візочку буде за лаштунками?

– І балет, і музиканти з ним познайомилися вже, тому що його потрібно годувати кожні 3 години і я з ним не розлучаюся. Тому дитина зростає за кулісами. Мене на все зараз вистачає. Думаю, що нагорі там десь все прораховано і нам не дають завдань, які нам не по силам.

Світське життя: Повний випуск до Дня святого Валентина