Світське життя: Коли покажуть новий сезон

Катя Осадча зізналася, які відверті запитання підготувала для зірок шоу-бізнесу.

Поділитися:

Із 9 вересня щоп'ятниці о 22:00 глядачі 1+1Дзеркала, зіркові ведучі та їхні секрети: Як 1+1 презентував новий сезон зможуть побачити «Світське життя» в оновленому форматі. У новому сезоні на телеглядачів чекають сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики, подорожі та багато іншого. 

У новій рубриці ведуча ставитиме свої фірмові запитання головним ньюзмейкерам країни та найяскравішим зіркам не лише під час резонансних світських подій, а й у студії.

Програмі вже 11 років, і кожного сезону ми змінюємось. У новому сезоні на глядачів чекають нововведення, – розповіла Катя Осадча в ефірі «Сніданку з 1+1».

Ольга Сумська знялася в еротичній фотосесії до свого 50-річчяВідкриє сезон у студії «Світського життя» головна акторка країни Ольга Сумська, яка нещодавно відсвяткувала день народження.

Ювілярка покаже свою першу оголену фотосесію, розповість, як їй вдається зберігати таку чудову форму, як вона ставиться до свого віку та приголомшить гарячим східним танцем Роксолани.

До Дня Незалежності України Катя Осадча поділилася спогадами з дитинстваДивіться в новому сезоні «Світське життя», яка Роксолана танцює краще – українська Ольга Сумська чи турецька Мер'єм Узерлі?

Восени на глядачів телеканалу 1+1 чекають нові несподівані подорожі у програмі «Світське життя». Разом із головними світськими героями програма відвідає наймальовничіші куточки світу.

Так, тренер Голосу. Діти 3 Тіна Кароль в Юрмалі прокатається знаковими місцями власного минулого: у компанії Каті Осадчої співачка здійснить справжній веломарафон уздовж Балтійського моря та пригадає, як саме в Прибалтиці з перемоги на фестивалі Нова хвиля стрімко розпочалася її кар′єра. 

До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети-розслідування про життя заможних та знаменитих.

Ровесники України: Якими зірки Голос. Діти 3 Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фото)Які екзотичні тварини живуть вдома у селебритіз? Хто з відомих людей живе на дві країни – таємні дані про другі паспорти та еміграційні плани зірок. Рейтинги кращих весіль літа, найзавидніших наречених Верховної Ради й Кабміну, головних красунь української політики. 

Нові секретні подробиці та приголомшуюча відвертість найвідоміших людей країни і світу – тільки в новому сезоні Світського життя щоп'ятниці о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Катя Осадча і Юрій Горбунов зізналися, чим їх вразили учасники талант-шоу.