Світське життя: Наталію Могилевську довів до сліз «Слов’янський базар»

У програмі Світське життя розкажуть, чому Наталю Могилевську довів до сліз «Слов’янський базар»

У новому випуску програми Світське життя Катя Осадча завітає на фестиваль Слов’янський базар в Білорусі.

Поділитися:

 

Світське життя представило прем'єру однойменного фільму Вуді АлленаУ новому випуску програми Світське життя, який вийде в ефір сьогодні, о 22:00, Катерина Осадча завітає на музичний фестиваль Слов'янський базар, який цього року відзначає 25-річчя. З приводу ювілею організатори зібрали на одній сцені артистів, чия кар'єра тісно була пов'язана з фестивалем.

Уперше в журі була переможниця Слов'янського базару-1995 Наталія Могилевська.

Якщо б мені сказали, що через 20 років я буду сидіти з Валерієм Леонтьєвим у журі цього конкурсу, я б не повірила. Не повірила б у те, що мою пісню весь Вітебськ буде співати хором. В мене аж сльози на очах заблищали! - каже співачка.

Проте, у спогади на Слов'янському базарі полине не тільки Могилевська.

Трохи поностальгувати в рідну Білорусь приїхав також репер Серьога. Після розлучення з дружиною у Києві, вже більше року музикант мешкає у Москві, зрідка навідуючись в Україну. Зокрема, до батьків, які вже кілька років живуть у Севастополі.

Виступати у Криму мене не запрошували. Проте, я не розумію, чому б мені там не виступити, наприклад? Мене від цього не припинять поважати в Україні, - розмірковує артист.

Половинка TATU Юля Волкова згадає минулу швидкоплинну славу у складі гурту та зізнається, що хіти на кшталт Наc не догонят вона ладна виконувати аж до 50 років.

Осадча та Єфросиніна похизувалися стрункими фігурами на пляжіВиїхали на минулій популярності гурт Стрелки. За той час, поки дівчата не гастролювали, вони встигли створити сім'ї та народити дітей. А зараз секс-бомби 90-х тішаться популярністю у прихильників та хизуються молодими чоловіками.

Також глядачі побачать, як зараз виглядає співачка Лінда, яка в часи своєї популярності збирала стадіони,та солістка гурту Міраж Наталія Гулькіна. Остання розповість, як їй вдалося схуднути на 25 кілограмів.

Чому європейцям не припав до душі на пісенному конкурсі Євробачення 2016 оголений представник Білорусі Айван? Та в якому закордонному виші навчається син співачки Анжеліки Агурбаш? Що пов'язує Могилевську з екстресенсом Анатолієм Кашпіровським та чому Серьога почав критикувати російську та українську владу?

Про все це у новому випуску програми Світське життя сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.