Світське життя: Російський журналіст Леонід Парфьонов переспіває Вакарчука

Журналіст Леонід Парфьонов приїхав у Львів і прокоментував стосунки України та Росії.

Поділитися:

Сьогодні, 1-го липня, о 22:20 у новому випуску програми Світське життя знімальна група завітає на щорічний джазовий фестиваль у Львові.

Цього року музичий захід зібрав рекордну кількість українських зірок і політиків. Проте, були й гості з Росії: разом з дружиною приїхав послухати джаз у ЛьвовіНа Alfa Jazz Fest Джамала постала у розкішній вишиванці (фото) відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов.

У інтерв'ю Катерині Осадчій Леонід Парфьонов розповість, чи не страшно та складно йому було діставатися Львова, а також прокоментує стосунки України та Росії.

Які стосунки? Якщо з Москви потрібно летіти у Варшаву, а звідти – до Львова! Давно немає ніяких стосунків, – емоційно каже Леонід.

Також російський журналіст Леонід Парфьонов розповість Катерині Осадчій, що думає про галицьку кухню та львівські ресторани. Адже кулінарія – ще одне хобі російського тележурналіста. Леонід Парфьонов навіть кілька років був власником ресторану в центрі Москви. 

Їжа цікава тоді, коли несе за собою культуру, і в цьому сенсі зрозуміти галиційську кухню, читати цей код дуже цікаво, – каже Парфьонов.

Парфьонов також розповість у програмі Світське життя про дружбу зі Святославом Вакарчуком, та зізнається, чому він кличе його на ім'я та по-батькові і вважає музиканта національним скарбом України.

Що спільного, на думку Парфьонова у Вакарчука і Висоцького? Від якої пісні гурту Океан Ельзи фанатіє російський телеведучий? У чому, на думку Леоніда, українські ресторани кращі за європейські? Чому він не дуже полюбляє сало, та чому довелося закрити власний ресторан у Москві? 

Не пропустіть відіерте інтерв'ю зіркового телеведучого у програмі Світське життя сьогодні о 22:20 на 1+1.​