Тіна Кароль знайшла чоловіка своєї мрії, а Монатик їв святковий торт на першому «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою»

Тіна Кароль знайшла чоловіка своєї мрії, а Монатик їв святковий торт на першому «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою»
1plus1.ua

1 квітня в Палаці Україна відгреміло перше концертне шоу «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою», телеверсію якого можна буде побачити на каналі 1+1  9 квітня о 20:15.

Поділитися:

Про яскравий концерт гомоніли вже давно, тому й не дивно, що у залі був повний аншлаг і знайти зайвий квиток було неможливо.  Адже цього вечора на сцені зібралися самі вершки українського шоу-бізнесу.

Репетиції у палацу «Україна» розпочалися ще зранку, бо на відпрацювання концертних номерів з максимумом світла та декорацій потрібен був час.

Дізнавшись, що їхній кумир вже на місці і репетирує, прихильники Дмитра Монатика влаштували артисту сюрприз. В день концерту у співака був День народження, тому фанати приїхали до Палацу, покликали Дмитра и привітали його, подарувавши кольорові повітряні кульки. А замість традиційних вітальних пісень заспівали хіти Монатика.

-Ти – вічність! – співали хором хлопці та дівчата, а в розчуленого іменинника на очах виблискували сльози.

Відкрив вечір спеціальний номер Асії Ахат з оркестром: вона заграла на скрипці попурі з найвизначніших хітів сучасної України. Мелодії  «Океану Ельзи», «Скрябіна», «ВВ», Руслани, Наталії Могилевської, Ірини Білик набули симфонічного звучання, а замість вокалу соло виконувала скрипка.  Улюблені мелодії, яскраві спецефекти – все настроювало глядачів на свято.

Цього вечора Тіна Кароль, вбрана у вишуканий напівпрозорий наряд зі сміливим декольте, була як ніколи відверта. Заспівавши нову пісню «МММ», артистка зізналася, що присвятила її чоловіку своєї мрії і навіть знайшла одного такого у залі.  Яким має бути обранець зірки? Про це співачка вже дозволяє собі говорити відверто.

У цей час за лаштунками дефілювали учасниці конкурсу краси «Королева України». Дівчата  готувалися брати участь у номері з Олександром Пономарьовим. Коли співак побачив красунь у купальниках на сцені в своєму номері, то був дуже вражений.

- Мало слова не забув, - зізнався потім Пономарьов. – Зібрався в останню мить!

А наступний свій хіт Олександр виконував разом з примою Національної опери Катериною Кухар. Балерина днями стала Народною артисткою, тому на сцені глядачі побачили вишуканий творчий дует двох Народних артистів.

Але більш ніж учасниці конкурсу краси глядачів вразила Ніна Матвієнко. «Душу української музики» цього вечора було не впізнати: у рожевій перуці та шкіряному корсеті Ніна Митрофанівна мала фантастичний вигляд. Співачка презентувала разом з Дмитром Монатиком дуетну пісню, яка вразила всіх!

Під час концерту співак продовжив святкувати свій День народження. З подачі Катерини Осадчої глядачі влаштували свій флеш-моб: усі 4 тисячі глядачів в залі надягли святкові ковпаки та привітали Дмитра. Не обійшлося і без святкового торту від кондитерської The M cakes, який іменинник спробував просто на сцені.

А за лаштунками учасники концерту пригощалися зірковим шампанським Marengo. Усі артисти отримали подарунки від офіційного партнера - косметичної компанії UNICE multibrand, яка дарує красу та безмежні бізнес-можливості. 

З вибухом кольорової бомби можна порівняти появу на сцені Олі Полякової. Співачка презентувала аудиторії нову пісню «Королева ночі». Блискучі вбрання, надкороткі спідниці, начісування та яскравий макіяж – співачка навмисно стилізувала номер під 90-ті роки. Глядачі шаленіли!

- Дівчата, якщо щось в житті пішло не так – вирушайте до клубу і будьте королевами ночі, - закликала зі сцени Полякова.

А ще був чуттєвий номер Сергія Бабкіна в колаборації з зірковим хореографом Євгеном Котом. Прем’єра україномовної пісні від Насті Каменських, гучне повернення з декрету на велику сцену Гайтани. Амадор Лопес та гурт Rumbero's завершили шоу яскравим та масштабним карнавалом. 

Феєричні концертні номери, незвичні дуети та прем’єри майбутніх хітів –  все це можна буде побачити у телешоу «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою»  9 квітня о 20:15 на каналі «1+1».