У новому сезоні «Світське життя» з'являться зіркові репортери

Після пологів Катя Осадча готується до прем'єри нового сезону «Світське життя»
1plus1.ua

Після пологів Катя Осадча не йде у декретну відпустку та готується до прем'єри нового сезону «Світське життя».

Поділитися:

Катя Осадча вперше після пологів звернулася до прихильниківНовий, весняний сезон «Світське життя» стартує на каналі 1+1 вже 4 березня о 23:10. Незмінна ведуча проекту Катя Осадча після пологів не йде у декретну відпустку і продовжуватиме радувати телеглядачів в ефірі, поєднуючи роботу з доглядом за новонародженим сином.

За тиждень до пологів Катя Осадча ще працювала на зйомках Українського тижня моди, і майже до восьмого місяця літала у відрядження. Так, у новому сезоні глядачі зможуть побачити ексклюзивне інтерв'ю Катерини Осадчої зі світовою зіркою балету, українцем Сергієм Полуніним, відзняте у Празі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча поділилася романтичною світлиною з коханим

Це перше інтерв'ю знаменитого танцівника для українського телебачення, в якому колишній прем'єр Королівського балету Лондона та учасник хітового відео Take Me To Church розповість про своє ставлення до подій на батьківщині. 

«Світське життя» також продовжить досліджувати приховані аспекти життя заможних та знаменитих у спеціальних журналістських сюжетах. У новому сезоні глядачі дізнаються про найепатажніші витівки українських мільйонерів, побачать таємні хобі та домашні колекції зірок, а також почують зізнання про закордонну нерухомість та додаткові громадянства відомих українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов насмішив знімком з пишними кучерями (фото)

Родзинкою нового сезону програми стануть запрошені зіркові гості, які стануть репортерами «Світського життя» на визначних подіях Києва. У жанрі світської хроніки себе проявлять Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Ольга Полякова та інші зірки. 

Дивіться новий сезон сюрпризів та експериментів щосуботи о 23:10 з 4 березня на 1+1.