Юрій Горбунов розповів, який романтичний вчинок Каті Осадчої його підкорив

Юрій Горбунов розповів, який романтичний вчинок Каті Осадчої його підкорив
instagram.com/gorbunovyuriy

Телеведучі продовжують розповідати подробиці своїх стосунків.

Поділитися:

Юрій Горбунов: «Катя Осадча вдома і на екрані – абсолютно різні люди»Ведучі проекту «Голос країни» Юрій Горбунов та Катя Осадча, яка також веде «Світське життя», продовжують розкривати секрети свої стосунків.

Ведучі 1+1 зізналися, що були знайомі близько десяти років, проте весь цей час залишалися просто друзями. Вокальне шоу «Голос. Діти 2» змусило Юрія Горбунова і Катю Осадчу по-іншому подивитися одне на одного. У 2015 році й почалася історія кохання популярних ведучих.

Ми з Юрою стали телефонувати один одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки, - розповідає Катя Осадча.

В інтерв’ю для Viva! Юрій Горбунов розповів, що, коли він почав зустрічатися з Катею Осадчою, вона часто надсилала йому букети тюльпанів на спектаклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча розповіла, як поєднувала вагітність і роботу

Колеги Юрія Горбунова розпитували ведучого 1+1, від кого ж він отримує такі розкішні букети. Проте популярний актор тримав інтригу.

Своєю чергою Катя Осадча ж зізналася, що для неї було відкриттям, що актори люблять отримувати квіти після вистави. Саме тому ведуча «Світське життя» вирішила зробити коханому сюрприз.

Ведучий 1+1 також зізнався, що раніше Катя Осадча асоціювалася в нього лише з роботою: капелюшок, мікрофон, вбрання, підбори.

Виявляється, Катя – добра, м'яка, ніжна людина, ще й захоплюється квітами. А як вона готує! – розхвалив кохану Юрій.

Нагадаємо, що нещодавно Катя Осадча і Юрій Горбунов знялися в першій романтичній фотосесії.