Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір у «Світському житті»: чи є сусідкою Діми Комарова по дачі в Карпатах та як любить готувати гриби

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір розповіла «Світському життю», чи є сусідкою Діми Комарова в Карпатах?

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір у програмі «Світське життя» дала інтерв’ю світському репортеру Тімуру Мірошниченку. Він став одним з тимчасових репортерів, які заміняли Катю Осадчу у перші дні після народження молодшого сина Данила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Людмила Барбір взяла участь у якості моделі у Ukrainian Fashion Week – разом з іншими ведучими 1+1 вона презентувала соціальний проект «Вдягни українське мистецтво». Тімуру Мірошниченку вона розповідає, що для неї на подіумі найскладніше, що треба йти без жодних емоцій.

Твій день

Людмила Барбір родом з Чернівецької області і дуже любить відвідувати Карпати. Відомо, що у ведучої навіть є дача у гірській місцевості. Людмила зізнається – дача в неї в Карпатах є, але там йде ремонт, і роботи ще непочатий край. На запитання Тімура, чи не є вони сусідами по дачах з мандрівником Дмитром Комаровим, який теж нещодавно придбав будинок в горах, Барбір відповіла:

Ні, Комаров придбав будинок у Верховині, а я в Чернівецькій області.

Селище Верховина належить до Івано-Франківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можуть вбити списом»: стало відомо, в яку країну відправився Дмитро Комаров

Відомо, що Людмила Барбір дуже любить збирати і готувати гриби. Про це вона не раз розповідала у «Сніданку з 1+1». На цю тему у «Світському житті» вона говорить:

Я ходжу по гриби лише в Карпатах, звикла збирати по декілька кошиків білих грибів. Також в Карпатах роблю закатки в баночки та обов’язково сушу зібрані гриби.

Дивіться розмову Людмили Барбір зі "Світським життям" у відео вгорі. А тут дивіться, як Неля Шовкопляс і Людмила Барбір приготували смачний подарунок Руслану Сенічкіну:

Фото на головній сторінці: Instagram/liudmila.barbir