"Від борщу до танців", – Макс Чмерковський розповів, як показував дружині Україну

Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський про те, як провів час на Батьківщині та що показував дружині в Україні.

Поділитися:

Суддя шоу "Танці з зірками" та чемпіон з латиноамериканських танців Макс Чмерковський розповів "Світському життю" про те, як провів час у рідній Одесі та які враження у його дружини-американки Піти від приїзду в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В нашій родині жінки — це найдорожче", — Максим Чмерковський зворушено коментував виступи учасників шоу "Танців з зірками" на сімейному ефірі

Макс зазначив, що в Одесі, у місті, де пройшло все дитинство зірки, йому все сподобалося:

Зустрівся з дуже багатьма людьми, яким зараз 40 років і це були мої однокласники. Згадували якісь моменти, котрі не те, що не пам'ятав, а майже не знав. Виявляється, у мене там були хороші друзі, близькі друзі, і я намагаюся зараз це все повернути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розкрив таємницю: «Якби не це, я би не танцював, а був фармацевтом»

Нещодавно дружина Макса, американка Піта, приїжджала до України. Як подружжя провело час на Батьківщині танцівника? Розповів:

Їй дуже сподобалося: від борщу до танців. Їй дуже подобається наш проєкт. У нас завжди романтик! Зараз я більше часу проводжу тут, вона вдома з дитиною, тож коли у нас ось так на пару днів вийшло, ми насолодилися Україною, банею справжньою українською. 

Дивіться, які традиції Одеси досі шанує Макс Чмерковський: