"50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Танці з зірками
Артур Логай станцював пристрасний танець з двома партнерками

Сьогодні на Вечорі тріо Артур Логай вразив сексуальним танцем.

Поділитися:

Учасник "Танців з зірками", актор "Моя улюблена Страшко", Артур Логай вразив: станцював неймовірний танець з двома партнерками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розказав, як отримав травму перед останнім ефіром

На Вечорі тріо разом з Артуром Логаєм та Ганною Кареліною станцювала Яна Цибульська. Яна теж брала участь у проєкті, проте покинула його першою, разом з Іваном Люлєновим. 

Тема сьогоднішнього виступу — "50 відтінків сірого"! Артур прокоментував:

Наш танець — це просто вогонь. У моєму герої, як і в кожному із нас, живуть і янголи, і демони. А головне для нас — зробити правильний вибір. А зараз час для фантазій, яку неможливо стримати та контролювати.

Дивіться спекотний виступ цього тріо:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можна, я не буду в тебе закохуватись?», – учасник «Танців з зірками» Артур Логай розповів історію знайомства зі своєю дружиною

Макс Чмерковський поставив парі 9 та прокоментував:

Коли я бачу фристайл — то це означає, що це останній танець сезону. Я не очікував, що побачу таке в середині. Повинен віддати належне, що пристрасть до танцю заслуговує величезної поваги й оплесків.

Влад Яма підтримав колегу та з жартом сказав:

Я відчув скільки сексуальної напруги, бажання й пристрасті... І це все праворуч від мене. А потім я ще й танець дивився! Насправді це було дуже круто! Ти впорався з партнерками, підтримками та пристрастю.

А от Катерина Кухар вразила найвищою оцінкою — 10!

Максим заплющував мені очі. 50 відтінків червоного! Ви чекали від мене слова фривольність, і це було дуже фривольно! Проте водночас пристрасно, гаряче та технічно. І це результат тренувань.

Новини по темі