Ілона Гвоздьова після конфлікту з партнеркою MELOVINА вийшла разом з ними на паркет

Танці з зірками
Пара MELOVIN та Єлизавети Русіної неочікувано вийшли на паркет з  Ілоною Гвоздьовою (відео)

До пари Меловіна та Єлизавети Русіної доєдналася Ілона Гвоздьова.

Поділитися:

Сьогодні, 24 жовтня, в ефірі "Танців з зірками" стартував Вечір тріо. До зіркової пари доєднуються відомі українські танцівники. До пари MELOVINA та Єлизавети Русіної доєдналася Ілона Гвоздьова, що стало неабияким випробовуванням для всіх, враховуючи напружені стосунки пари з танцівницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після «Танців з зірками» у прямому ефірі шоу «Твій день» (найцікавіші цитати+відео)

Протягом всіх попередніх ефірів Ілона Гвоздьова жорстко критикувала пару, особливо танцівницю Єлизавету Русіну, називаючи її "не універсальною". Лише в сьомому ефірі Ілона визнала: пара станцювала добре. Саме тому й прийшла тренуватися разом з парою у вечір тріо:

Я критикувала, я тепер і допомагатиму. Це логічно. Нехай це і провокація, але я прийшла допомогти Мелу отримати високі бали. Я буду доказувати й глядачам, і його фанатам, і членам журі, що він танцівник, що він може бути у фіналі.

Єлизавета зізналася, що для неї танці з Ілоною — це великий тиск:

Вона може посміхатися в лице та говорити, що все добре, потім приходити додому, вмикати сторіс та починає мене поливати. Тільки заради Мела я готова танцювати з Ілоною, тому що для мене найголовніше, щоб Мел на паркеті виглядав на вищому рівні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочете бути з людьми в хороших стосунках – не заважайте їм брехати!», – Ілона Гвоздьова після суддівства у «Танцях з зірками»

Сам MELOVIN каже: їх тріо буде пекельне.

Я піду в магазин за попкорном та буду спостерігати за бійкою двох сильних панянок. З Ілоною Гвоздьовою, з кубком, з квіткою, це буде дуже спекотне шоу. Нерви обов'язково полоскочу й Ілоні, і глядачам. Сподіваюся, це допоможе нашій парі зайняти вищі позиції на турнірній драбині.

Дивіться, яким був виступ цього тріо:

Новини по темі