Як проголосувати за улюблену пару на "Танцях з зірками" (номер кожної пари): голосування триває протягом всього тижня

Танці з зірками
Як проголосувати за улюблену пару на "Танцях з зірками" (номер кожної пари)

Хочете підтримати своїх фаворитів на головному паркеті країни?

Поділитися:

Вже в цю неділю, 28 листопада, відбудеться грандіозний суперфінал шоу "Танці з зірками". Нагадаємо, що за перемогу будуть змагатися три пари:

► Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук

► Артур Логай та Анна Кареліна

►Ольга Харлан та Дмитро Дікусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Ці три пари вийшли у півфінал, але у минулому ефірі жодна з них не покинула шоу. Всі три пари отримали шанс позмагатися і в суперфіналі за кубок переможця шоу, а глядачів закликали підтримати своїми голосами улюблену пару із фінальної трійки. 

Важливо! Голосування триматиме протягом усього тижня. 
Всі отримані голоси глядачів за своїх фаворитів та бали суддів за минулий ефір будуть сумуватися з отриманими голосами протягом тижня, а також із оцінками суддів вже за виступи у суперфіналі та голосуванням глядачів під час ефіру. 

Отже, не зволікайте! Зіркові пари чекають на вашу підтримку, адже саме вона і стане вирішальною у змаганні. Вболівайте та підтримуйте своїх фаворитів, які невтомно та майже цілодобово тренуються заради перемоги в шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПерелік всіх учасників «Танців з зірками» 2021: крах стереотипів та життєві історії зірок цього сезону

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ в "Танцях з зірками"

Віддати свої голоси за пари-фаворити можна такими способами:

  • SMS-голосування за номером 7914 (у тексті SMS треба вказати номер пари). Вартість 1-ї  SMS – 4 гривні. Максимальна кількість SMS, яку глядач може відправити на підтримку однієї пари – 50.
  • IVR-голосування за номером 09009000ХХ (де ХХ – це номер пари). Вартість одного голосу – 4 гривні. Максимальна кількість голосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 50.
  • Суперголос у мобільному додатку 1+1 Video (Android та iOs). Вартість одного суперголосу – 28 гривень. 1 суперголос прирівнюється до 7-ми SMS. Максимальна кількість суперголосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 7.
  • Суперголос на Київстар ТБ – сайт, додатки для мобільного (Android та iOs), а також для телевізора (Android TV та Smart TV). Для участі у голосуванні усі додатки треба оновити до останніх версій. Вартість одного суперголосу – 28 гривень. 1 суперголос прирівнюється до 7-ми SMS. Максимальна кількість суперголосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 7.

НОМЕР ПАРИ:
логай номер парихарлан номер пари войтенко номер пари
Актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Анна Кареліна — 05
Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан та Дмитро Дікусар — 06
Актор Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук — 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Танці з зірками" 2021: хто буде вчити зірок танцювати у цьому сезоні (перелік всіх танцюристів)

Підтримати своїх фаворитів можна не лише голосуванням, а й завітавши на прямі ефіри шоу. Придбати квитки на генеральну репетицію та безпосередньо на прямий ефір можна за посиланням.

Новини по темі