"Якщо є справжні почуття, то вони нікуди не зникають", – Фагот та його партнерка згадали минуле і знову з’ясовують стосунки

Танці з зірками
Фагот розповів, що свариться з партнеркою по паркету Танців з зірками

Олег Фагот Михайлюта та його партнерка на «Танцях з зірками» Катерина Тришина почали сваритися на репетиціях. У чому причина того, що вони не можуть дійти згоди?

Поділитися:

Олег Фагот Михайлюта у «Танцях з зірками» зізнався, що йому важко дійти згоди зі своєю партнеркою на паркеті Катериною Тришиною. Нагадаємо, раніше Олег та Катерина розповіли, що у минулому мали романтичні стосунки. Однак зараз їх об’єднує лише танець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фагот розповів історію кохання зі своєю партнеркою у «Танцях з зірками»

Катерина Тришина розповідає:

Якщо ви спробуєте уявити себе від 5 до 8 годин з будь-яким вашим «екс», одразу зрозумієте, легше воно, чи не легше. Близькі ж вони і більш розкуто можуть псувати одне одному нерви.

На одній з репетицій Катерина жаліється головному хореографу проєкту Олені Шоптенко на Фагота: говорить, що він не виконує її прохань щодо танцю. Тришина наводить приклад:

Він спочатку брав і цілував мене ще в шийку в цьому моменті, а зараз просто нічого не робить.

На що Олег Михайлюта відповідає, що на все бракує часу. А також нарікає на занадто суворий характер Катерини:

Якби я її не знав так добре, мене би точно чіпляло, що вона так жорстко себе поводить. А так я їй вибачаю все це. І що б не відбувалося з людьми, якщо є справжні почуття, то вони нікуди не зникають.

Фагот і Катерина Тришина сьогодні радували глядачів фольком за мотивами фільму “Тіні забутих предків". Дивіться, як це було:

Нагадаємо, минулого ефіру у Фагота на ефірі був високий тиск, до нього викликали лікарів. Та, незважаючи на це, він все одно вийшов на паркет і станцював пасодобль:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі