Аліна Лі розповіла про сімейне життя та як проходила кастинг на шоу "Танці з зірками"

Танці з зірками
Аліна Лі розповіла про своє особисте життя, материнство, кастинг "Танці з зірками" та відносини з конкурентами в шоу
Instagram/__alinalee__

Аліна Лі відповіла на всі питання про "Танці з зірками" та особисте життя.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм партнерка Дмитра Кадная Аліна Лі розповіла, чи повернуться вони на паркет в наступному ефірі шоу "Танці з зірками", які у них відносини з конкурентами, а також про те, як виховує доньку та чи щаслива вона зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чувак, ти крутий», – дружина Скрябіна про виступ Дмитра Кадная під пісню Кузьми на «Танцях з зірками»

Аліна Лі зізналася: має надію, що повернеться в танці наступної неділі. Сама вона почуває себе добре, а от її партнер Діма ще набирається сил. У фанатів їх пари виникла підозра, що вони будуть танцювати танець онлайн, проте Аліна неоднозначно відмовила:

Все скоро побачите. 

Конкуренція на паркеті росте дедалі більше: екватор вже пройдено, все менше та менше пар залишається в шоу. Як Аліна відноситься до конкурентів? Пояснила:

А як їх можна не любити!? Чесно, всіх люблю. Всі різні. Всі особливі. І вже такі рідні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Лі згадала, як вперше прийшла на кастинг на шоу "Танці з зірками". Їй здається, ніби це було 100 років тому:

Було дуже багато класних, сильних та відомих у бальному світі танцівників. Для мене було великим здивуванням, що з 12 дівчинок, одразу після побаченого танцю, залишили двох. Пізніше, до відібраних танцівників, режисерська команда стала підбирати зірок. І, як на мене, вона зробила це, не побоюсь цього слова, ідеально. Діма був єдиним партнером-зіркою, з ким я спробувала стати в пару, хоча планувались проби з деякими.

Чи чекати на танцівницю в наступному сезоні? Заінтригувала:

Все можливо. Але те, що відбувається зараз, однозначно хотілось би повторити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнерка Кадная поділилася сімейними фото: рік тому Аліна Лі стала мамою

Лі займається танцями з п'яти років. Аліна обожнює танцювати: впевнена, що танцівникам слід спробувати абсолютно кожен стиль. Та чим би займалась зірка, якби не танці, навіть не може уявити. Проте впевнена: її життя без танців було б не менш прекрасним.

Попри свій юний вік, 20 років, Аліна Лі вже рік як мама. З її чоловіком, теж танцівником, до народження доньки вона була разом 2,5 роки. Посмішка маленької Соломійки та голосне "мама", коли зірка приходить додому, робить Лі найщасливішою людиною: це те, від чого стає тепло в грудях. Чи стануть батьки на заваді маленької Солі, якщо вона захоче піти в танці? Розповіла:

Зростає вона в "танцювальному середовищі" (самі знаєте підсумок такого виховання). Подивимось, як воно буде. Хочу, щоб вона робила те, що робитиме її щасливою. Якщо це будуть танці, то ми будемо підтримувати її в цьому та направляти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Через участь у проєкті Аліни досить часто не буває вдома. Як реагує її чоловік Сергій на участь в шоу?

Він пишається мною та розуміє. Дякую йому за це. Хоча приховувати не буду, на початку було нелегко.

Дивіться крайній танець Аліни та Дмитра в проєкті:

Новини по темі