Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Танці з зірками
Шлях Артура Логая до фіналу Танців з зірками: відео танців, фото образів, цікаві факти

Вже 28 листопада відбудеться грандіозний фінал шоу «Танці з зірками». Згадуємо, яким був шлях до фіналу актора Артура Логая.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 28 листопада, відбудеться грандіозний фінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». За перемогу будуть боротися 3 пари: Артур Логай та Анна Кареліна, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Згадуємо шлях до фіналу актора Артура Логая та його партнерки Анни Кареліної.

Нагадуємо, що віддати свій голос за улюблену пару можна впродовж усього тижня! У фіналі будуть підсумовуватися всі голоси, віддані глядачами за своїх фаворитів на минулому ефірі та отримані бали суддів у півфіналі, всі голоси впродовж цього тижня та голоси, віддані за улюблену пару на ефірі 28 листопада, а також бали суддів, отримані впродовж цього ефіру. Детальніше з умовами голосування можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський порівняв українські та американські «Танці з зірками» та зізнався, яке шоу йому подобається більше і чому

Ця фантастична пара розпочала свій шлях на "Танцях з зірками" запальним канканом. Саме тоді Артур зробив гучну заявку на яскраву участь у проєкті.

Артур Логай відзначив свій День народження на паркеті «Танців з зірками». Дивіться неймовірно пристрасний пасодобль, який він виконав у цей день на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай відсвяткував День народження на шоу «Танці з зірками»: сюрпризи від дружини та синів

Впродовж усього шоу Артур Логай розкрив глядачам багато секретів про себе. Наприклад, розповів про те, що у дитячому та юнацькому віці страждав на ігроманію. Дивіться номер, присвячений його перемозі над цією залежністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай у "Танцях з зірками": "Мені було 18 років, коли я кинув грати в азартні ігри"

Не можна не відзначити сукню Анни Кареліної у цьому танці, яка ніби була зшита з грошових банкнот.

Логай

У шоу «Танці з зірками» Артур Логай потрапив як зірка серіалу «Моя улюблена Страшко». Саме цей серіал зробив його більш впізнаваним і затребуваним актором. Тож йому Артур присвятив свій фоксторт.

На паркеті Артур втілив образ головної героїні серіалу, яка бореться зі своїми комплексами.

Логай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай перевтілився на паркеті «Танців з зірками» в головну героїню серіалу «Моя улюблена Страшко»

Одним з найбільш чуттєвих номерів на паркеті став контемп Артура Логая та Анни Кареліної під живе виконання хіта Сергія Бабкіна «Забери» дідусем та бабусею Артура. Він зізнався – саме дідусь і бабуся для нього приклад міцних, справжніх стосунків між чоловіком та жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов вечір кумирів на «Танцях з зірками»: історія кохання, яка надихає Артура Логая, зворушливе татуювання MELOVIN та сюрприз для Ольги Харлан

Про запальний характер Артура Логая говорять вже давно. В одному зі щоденників «Танців з зірками» він навіть показав слід на стіні, яку він люто вдарив ногою, коли не виходило зробити якийсь рух. А готуючись до цієї румби Артур таки отримав травму на репетиції – пошкодив ногу, і все через емоції. Ногу довелося навіть зашивати, але на ефірі глядачі не помітили, що Логай травмувався, настільки технічно він виконав румбу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розказав, як отримав травму перед останнім ефіром

Одним з найбільш гарячих номерів на паркеті став фрістайл у виконанні Артура Логая, Анни Кареліної та Яни Цибульської за мотивами «50 відтінків сірого».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Дивіться, які звабливі образи приміряли на себе артисти цього разу.

Логай

І судді, і глядачі дуже високо оцінили цей фантастичний фрістайл у виконанні Артура Логая та Анни Кареліної:

А за цей танець Артур отримав перші 30 балів у цьому сезоні шоу «Танці з зірками». Сімейний фрістайл з його дружиною і двома синами не залишив байдужим нікого:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше 30 балів в цьому сезоні "Танців з зірками": хто вразив та розчулив суддів

За крок до фіналу на минулому ефірі Артур Логай та Анна Кареліна вражали глядачів одразу 3-ма танцями. Спочатку станцювали феєричне чачача з переможницею 3-го сезону «Танців з зірками» Ксенією Мішиною.

Потім запальний джайв, який для конкурента обрав Костянтин Войтенко.

Завершився півфінал спільним з конкурентами танго на виживання:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танго на виживання на «Танцях з зірками»: Макс Чмерковський прокоментував танець кожної з пар (ексклюзив)

Артура Логая називають королем підтримок у цьому сезоні. Якими ж карколомними підтримками, чуттєвими й пристрасними танцями Артур Логай та Анна Кареліна будуть вражати у фіналі? Побачимо вже 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на фінал "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі