Артур Логай про переїзд у Київ та безгрошів'я: "Навіть якщо ти спиш у кав'ярні, то це не означає, що через 7 років ти не можеш бути на "Танцях з зірками"

Танці з зірками
Артур Логай про переїзд у Київ та безгрошів'я

Актор Артур Логай розповів, через що йому довелось пройти до того життя, яке у нього є сьогодні.

Поділитися:

Актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай розповів, через що йому довелось пройти, щоб жити нинішнім життям та брати участь у "Танцях з зірками".

Сьогодні вечір гурту «Океан Ельзи». Для мене це знаковий гурт. Пісня «Стріляй» - це як заклик до самого себе: зроби, зроби крок, не бійся.

Артур Логай розповів, що йому було страшно поїхати з Мелітополя:

"Мені було 12 років, коли я почав грати у залах ігрових автоматів. Узяв коштовності своєї мами десь у років 16. Залежність прямо пропорційна руйнуванню життя. А я не хочу руйнувати своє життя. Тебе затягує у те болото. Всі знають про ефект тарганів у банці, коли один хоче вилізти на гору, а інші йому: та у тебе не вийде, ти не зможеш. Я був диким, тому що відчував постійний тиск і що мені потрібно щось комусь доводити"

 У якийсь момент я зрозумів: так, я не хочу тут знаходитись. Я приїхав у Київ, у мене була невеличка сумка, куртка і я забув у вагоні рюкзак з паспортом.

логай танці з зірками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання серія «Моя улюблена Страшко»: актори Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі ексклюзивно поділилися враженнями від зйомок

Артур Логай розповів, із чого почалось його життя у Києві:

Моє перше робоче місце – рожевий равлик (кавовий кіоск). У мене було небагато грошей. Було і холодно, і голодно і по-різному було. Ти вмикаєш кавоварку, вона нагрівається, іде пар і там можна було поспати. Той період був для того, щоб я став сильнішим.

"Я люблю те, що зараз зі мною відбувається у житті. Коли у малого питаєш: «Сьогодні неділя, що це означає?», він каже: «Танці з зірками». «Тато – мій герой". Мені хочеться, щоб так було протягом усього життя, не зважаючи ні на які обставини", — розповів Артур Логай.

Мені хочеться надихнути людей, щоб вони побачили: навіть якщо ти з маленького міста, ти можеш приїхати у велике. Навіть якщо ти о 5й ранку спиш у равлику своєї кав’ярні, то  це не означає, що ти не зможеш сидіти на інтерв’ю на «Танцях із зірками» через сім років. Навіть якщо ти у мами щось забрав, у тебе багато часу, щоб це виправити своїми вчинками.

Дивіться вражаючий виступ Артура Логая:

Катерина Кухар після танцю зізналась:

Ваш фрістайл – це просто вибухова хвиля, ви сьоголні перетанцювали Войтенка. Це одна з найтехнічніших пар за всі п'ять сезонів

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі