Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Танці з зірками
Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Найкрасивіша пара українського балету, Катерина Кухар та Олександр Стоянов, розповіли про свою подорож до Мексики.

Поділитися:

Артистам вдалося не тільки плідно попрацювати, але й відпочити, а також спробувати делікатеси мексиканської кухні та відвідати місцеві пам'ятки.

Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар поділилася першими подробицями мандрівки та особливостями роботи на грандіозній події у світі балету - гала-концерті «ELISA Y AMIGOS», який влаштовують прима і прем'єр Берлінського державного балету Еліза Кабрера і Михайло Каніскін.

У Мехіко ми танцювали на висоті 2700 метрів. Це подвійне навантаження для танцюриста, тому цього разу було дуже важко. Цікаво, що за лаштунками для артистів поставили навіть балони з киснем, але всі боялися ними скористатися: ніколи не знаєш, як відреагує організм, - говрить Катерина Кухар.

 

Чоловік майбутнього члена журі «Танців з зірками» Олександр Стоянов розповів, що на захід були запрошені кращі зірки всіх театрів світу: Великого і Маріїнського театру, Берлінської опери і Нью-Йорк Сіті балету. У той час, як найкрасивіша українська танцювальна пара представляла Національну оперу України:

«Ми з Катериною виконували постановку під пісню співачки Чавели Варгас. Для мексиканців ця артистка є легендарною особистістю, як, наприклад, для українців група «Океан Ельзи». А під час нашого танцю, глядачі у залі навіть плакали. Завершували ми гала-концерт фрагментом з вистави «Дон Кіхот», - поділився прем’єр

.

Також Катерина і Олександр розповіли, що в перервах між виступами, артистам вдалося побалувати себе гастрономічними делікатесами мексиканської кухні - ескамолес, яйця чорних мурах, відвідати туристичне місто Пуебла і знаменитий Теотіуакан, де знаходяться піраміди Сонця і Місяця.

«Ескамолес - делікатес мексиканської кухні, який ще називають місцевою «чорною ікрою». На смак, як пряжене молоко, подається разом з підсмаженою цибулею. Не знаю, спробувала б я цю страву, якби мене одразу попередили, з чого вона складається, - сміється балерина, - але тим, хто планує відвідати Мексику, я обов'язково раджу».

Нагадаємо, що телеканал «1+1» продовжує грандіозний #танціззіркаміchallenge, в межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Уже відомо, що на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва та актор і режисер Ахтем СеітаблаєвАхтем Сеітаблаєв зізнався, задля кого візьме участь у «Танцях з зірками». Одним із членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар, а ось вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська і відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі таємниця. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Оновлені «Танці з зірками» будуть вражати глядачів сучасними танцями та постановками, унікальними і яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Стежте за #танціззіркаміchallenge в соціальних мережах телеканалу «1+1» і на сторінках зірок.

Новини по темі