«Чоловік до моєї роботи ставиться вкрай стримано», — Ілона Гвоздьова

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова розповіла, як чоловік ставиться до її роботи
Фото з архіву Ілони Гвоздьової

Переможниця Танців з зірками розповіла про ревнощі та романтику у стосунках із коханим.

Поділитися:

Не так давно Україна спостерігала за яскравими виступами Ілони Гвоздьової та Ігоря Ласточкіна на паркеті Танців з зірками. На честь перемоги чоловік танцівниці Іван подарував їй автівку, чим геть спантеличив дружину. Зі слів Ілони, коханий робить подарунки нечасто, але вражаюче.

«Цей подарунок міг бути і втіхою, якби ми не перемогли. Але Іван вірив у мою перемогу. Повернувшись о четвертій ранку після ефіру, я побачила авто і подумала: «Та ні. Не може бути». І пішла додому. Серйозно! Зранку зрозуміла, що це не сон, — і була в захваті», — розповіла Ілона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По стопах мами: Донька Ілони Гвоздьової займатиметься танцями

Заразом танцівниця не приховала від нас, що її коханий складно переживає участь дружини в телевізійних проектах:

«До моєї роботи ставиться вкрай стримано, ревнує. Йому важко зрозуміти моє творче життя. Перед кожним проектом, говорить, що не переживе його і що це останній раз».

А втім цей «останній раз» у пари триває вже 10 років. Певно, що Івану важко уявити своє життя без такої багатогранної жінки, як Ілона.

«За знаком зодіаку я Лев, за східним гороскопом – Дракон. Це вогняна суміш (усміхається). Не скажу, що в це дуже вірю, але мої лідерські риси справді часто проявляються і в роботі, і в сімейних стосунках. Але, якщо чоловік правильно спрямовує мою сильну енергетику, я стаю ніжною кішечкою (сміється)».

Про те, який найромантичніший подарунок Ілона Гвоздьова робила чоловіку, що допомагає здійсненню її мрій та як незвично для себе вона зустріне Новий рік, читайте в інтерв'ю для 1plus1.ua.

Новини по темі