Чорний і білий лебідь на «Танцях з зірками»: битва образів Катерини Кухар та Іванни Онуфрійчук (голосування)

Танці з зірками
Голосування за кращу сукню: порівнюємо образи Іванни Онуфрійчук та Катерини Кухар у 10 ефірі "Танці з зірками"

В сімейний вечір "Танців з зірками" ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук була у ніжно-білій сукні, а суддя шоу Катерина Кухар — у вишуканій чорній. Порівняймо їх образи.!

Поділитися:

Ведуча голдруму "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук та суддя шоу Катерина Кухар завжди вражають своїми неймовірно розкішними образами. У сімейний вечір проєкту обох красунь не можливо було не порівняти з чорним та білим лебедем: Іванна постала у білій сукні, Катерина — у чорній. Порівняймо вбрання зірок шоу: голосуйте за те, яке вам сподобалося більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я щаслива, що моє весілля відбулось в Україні", — Іванна Онуфрійчук розповіла про свою розкішну весільну церемонію (ЕКСКЛЮЗИВ)

Іванна Онуфрійчук для 10го ефіру вибрала білу сукню від FROLOV. Коротка обтисла сукня з V-образним ліфом була інкрустована камінням і обрамлена невагомою органзовою кейп-накидкою з розрізом по лінії ноги. Образ доповнила лаконічна зачіска — зібране назад волосся та мінімалістичний ансамбль прикрас, що гармонійно поєднувався із сяючими сріблястими босоніжками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча шоу «Танці з зірками» на 1+1 Іванна Онуфрійчук вийшла заміж: розглядаємо сукню нареченої (ексклюзив)

На цьому ж ефірі Катерина Кухар постала у елегантній чорній сукні, асиметрично декорованій пишним атласним рукавом-рукавичкою, що спадав стрічкою з протилежного боку. Образ доповнила укладка з ефектом мокрого волосся.

Голосуйте, чий образ вам сподобався більше:

poll_content_802
Новини по темі