Дружина Артура Логая розповіла про те, що лишається за кадром: сімейне життя фіналіста "Танців з зірками"

Танці з зірками
Дружина Артура Логая, фіналіста шоу "Танці з зірками", розповіла про те, як вони справляються з труднощами під час проєкту
Instagram/simple_curly

Дружина фіналіста шоу "Танці з зірками" Артура Логая, Євгенія, розповіла цікаві історії з їх життя поза кадром.

Поділитися:

Євгенія Логай, дружина фіналіста шоу "Танці з зірками", актора Артура Логая, розповіла про їх життя поза кадром: як дружина справляється з тим, що чоловік бере участь у шоу, які обов'язки через це вона взяла на себе та з якими проблемами стикнулася пара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розповів, як знайомив дружину з колишньою та чи планує синів навчати танцям

Як розповіла Євгенія, вона навідується до психолога, який на все те, що розповіла дружина, поставив питання: "Ти хочеш перемогти чи бути щасливою?". Вона розповіла, що з початку участі Артура у шоу "Танці зі зірками" бачила і відчувала, як кожне її слово та увага важлива для чоловіка. Вони сиділи після кожного ефіру і говорили про те, що варто додати, де вийшло круто і що він відчуває.

Для того, аби підтримати чоловіка в непростий період, Євгенія взяла на себе багато хатніх справ. Крім того, зараз вони з Артуром проводять дуже мало часу разом:

Щоб не навантажувати його побутовими питаннями я взяла все на себе: виховання сина, готування, закупівля продуктів, возити та забирати сина з саду, грати, гуляти та лікувати коли хворіє.
Засинаю я теж без нього, тому що репетиції допізна і я не витримую – вимикаюсь. А коли прокидаюся, він іноді встигає швидко щось перекусити й знову їде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розповів про підліткову ігроманію, спробу суїциду та те, як сини змінили його життя

Єдине, що рятує Євгенію від цього скаженого графіку – це робота. Проте, як зазначила сама дружина, інколи їй важко не втрачати самовладання та все ж сталася ситуація, яка зачепила дівчину:

Одного вечора Артур приїхав з репетиції й мені хотілося поспілкуватися, я почала розпитувати як день минув і все в цьому дусі. Він відповідав неохоче і навіть із невеликим роздратуванням.
Було неприємно? Так! Адже я бачила як спочатку йому це було дуже важливо, а зараз що? Спочатку все піднялося і хотілося висловити як на духу, мовляв: "Я тут тобі стеля соломку, намагаюся не чим не докучати та прошу лише трохи уваги, а ти?! Я тобі влаштую!".

Проте Євгенія змогла себе втримати. А на ранок вона побачила, що телефон чоловіка розривався: сценаристам розкажи те й се, примірки, думки що говорити на візитівці, з партнеркою обговорення танцю та інше. Артур поїхав, а дружина, залишившись вдома в незрозумілому стані, набрала психолога та розповіла усю цю ситуацію. Тоді вона збагнула: чоловік занадто багато енергії витрачає на розмови з працівниками проєкту, до того ж репетиції на зношування висмоктують все:

Я відчула, що йому треба дати простір та повітря. Не бентежити, не строчити. Коли йому бракуватиме моєї уваги та підтримки, він сам проявить ініціативу. Не минуло й декілька днів, як він сам почав дзвонити, писати, а увечері розпочинати розмову. 
Вважаю, що це вибір, я могла поступити по-іншому, висловити усе своє "фе" та напхати по повній, адже начебто права. Але! Іноді розумієш, що така розмова не призведе до нічого хорошого. Тому що, звинувачуючи, людина закривається або нападає. Я ж хочу бути щасливою.

Дивіться зворушливий танець Артура Логая з родиною:

 

Новини по темі