Дружина Костянтина Войтенка підтримала чоловіка: він спить по 4 години і тренується без вихідних, але не жаліється і танцює краще за всіх

Танці з зірками
Дружина Костянтина Войтенка підтримала чоловіка та побажала перемоги на Танцях з зірками
Instagram/valentina_voitenko

Дружина Костянтина Войтенка — Валентина підтримала чоловіка і побажала йому перемоги на "Танцях з зірками".

Поділитися:

Валентина Войтенко, дружина актора та учасника проєкту "Танці з зірками" Костянтина Войтенка, у своїй соціальній мережі написала пост підтримки чоловіку, де розповіла, як важко він працює та тренується та побажала йому разом із партнеркою Роксоляною Маланчук перемоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неочікувано: Костянтин Войтенко назвав найтехнічнішого конкурента, якого боїться, і це – не Логай

Валентина розповіла, як важко працює Костянтин і коли встигає на репетиції: 

"Я пишаюся Костею. Чоловік — закрита людина і не розповідає про це. Костя витримує божевільне навантаження зараз. Паралельно з "Танцями з зірками" він знімається в головній ролі в серіалі (а це робота в кожній сцені протягом 12-годинної зміни), веде телешоу, спить по 4 години, репетирує з Роксою виключно вночі без вихідних. І не ниє, всупереч коментарям, що почастішали про нього в соцмережах. Він несе відповідальність за свою сім'ю, свої мрії, і це по чоловічому і по дорослому.

Також, Валентина Войтенко зізналася, що вважає чоловіка найкращим на "Танцях із зірками":

"Я захоплююся твоєю працездатністю і переживаю за твоє здоров'я! Але! Знаю, що ти сильний і впораєшся. І ще. Об'єктивно. З повагою до кожного учасника та учасниці шоу. Якщо прибрати всі блискітки та метофан. Костя танцює найкраще".

Войтенко з дружиною та донькою

І насамкінець, дружина Костянтина Войтенко побажала чоловікові та його партнерці перемоги на проекті:

"Костя і Рокса — найнеординарніша пара за всі сезони шоу. Кинула виклик соціальним рамкам, стандартам соціальної прийнятності. Та де вони в реальному житті?! У реальному житті стандарту немає. Стандарт тільки знищує нашу з Вами психіку! Ми всі різні, нестандартні, худі, товсті, маленькі, високі, і всі ми цією інакшістю прекрасні. Бажаю Кості та Роксі перемоги”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Войтенка зізналась, що все ж хотіла б станцювати з чоловіком на прямому ефірі "Танців з зірками"

На десятому ефірі "Танців з зірками" дружина Костянтина Войтенка Валентина все ж прийшла підтримати його на паркеті. Це було дуже символічно, адже це був "Сімейний вечір" на "Танцях з зірками". Після ефіру Валентина зізналась, що все ж хотіла б станцювати з чоловіком на паркеті шоу.

Дивіться, як Костянтин Войтенко танцював "сімейний номер" соло

Новини по темі