Дружина Макса Чмерковського про «Танці з зірками»: «В порівнянні з американською версією, український проєкт набагато технічніший»

Танці з зірками
Дружина Макса Чмерковського Піта Маргатройд позитивно оцінила українські "Танці з зірками"

На 8-му ефірі шоу «Танці з зірками», присвяченому Вечору тріо, була присутня дружина судді Макса Чмерковського Піта Маргатройд. Вона спеціально прилетіла із США.

Поділитися:

Вчора на «Танцях з зірками» була присутня особлива глядачка – дружина судді Макса Чмерковського Піта Маргатройд. Піта спеціально прилетіла із США, щоб підтримати свого коханого та подивитися на український варіант шоу. Їй було особливо цікаво оцінити наш проєкт, адже у американських «Танцях з зірками» вона двічі ставала переможницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський прилетів зі Штатів на 8 ефір шоу "Танці з зірками" разом із дружиною

За лаштунками шоу танцівниця так прокоментувала українські «Танці з зірками»:

Після того, як мій чоловік став суддею на українських «Танцях з зірками», я дивлюсь це шоу щотижня. В порівнянні з американською версією, український проєкт набагато технічніший, що мені дуже імпонує. Зірки більш занурені в танці, в шоу, витрачають набагато більше годин на тренування, ніж їхні американські колеги.

Також Піта зазначила, що їй дуже важко виділити одного фаворита на шоу. Але все ж зізналася, що їй подобається пара Артура Логая та Анни Кареліної, які цього тижня танцювали фрістайл разом із Яною Цибульською. Дивіться, як це було:

Піта Маргатройд вперше прилетіла до України на ефір разом зі своїм чоловіком. Їй було важко залишити на декілька днів їхнього з Максимом 4-річного сина Шая, та вона все ж наважилася на подорож. У своїх соцмережах Піта написала:

Сказати до побачення моєму синочку на 5 днів було неймовірно важко. Але так само я дуже схвильована отримати такий необхідний час для нас двох.

Макс Чмерковський так само ніжно звертається до своєї дружини. Він вдячний їй, що вона прилетіла до України з ним.

Чмерковський дружина

Макс Чмерковський та Піта Маргатройд одружилися у 2017 році. Того ж року, за декілька місяців до весілля, у них народився первісток, син Шай Олександр.

Чмерковський сім'яФОТО: Instagram/petamurgatroyd

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський та Піта Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Чи буде Піта присутня і на наступному ефірі "Танців з зірками"? Побачимо вже наступної неділі, 31 жовтня. Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі