Євгенія Власова прокоментувала свій виліт з «Танців з зірками» у 8-му ефірі: «Я знала, що вилечу, я чекала, 8 – моє улюблене число»

Танці з зірками
Євгенія Власова розповіла про свій виліт з "Танців з зірками"
Instagram/eygeniavlasova

Вчора «Танці з зірками» покинула пара Євгенія Власова та Макс Леонов. Співачка прокоментувала своє завершення участі у шоу.

Поділитися:

Співачка Євгенія Власова вчора завершила свою участь у шоу «Танці з зірками». На 8-му ефірі, у Вечір тріо, пара Власова/Леонов потрапила до зони ризику і танцювала танець за життя. Їхнім суперниками були Артур Логай та Анна Кареліна. Дивіться, як це було:

За одноголосним рішенням суддів у проєкті залишилися Артур Логай та Анна Кареліна. Євгенія Власова з розумінням сприйняла рішення журі та подякувала всім учасникам і організаторам шоу. А пізніше разом з Максом Леоновим вийшла у прямий ефір в Instagram, де розповіла свої враження від «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у восьмому ефірі (ВІДЕО)

Євгенія Власова ділиться зі своїми підписниками:

Я втомилася від цих стін, цього павільйону і шоу-бізнесу. Це було для мене великими випробовуванням – спілкуватися з людьми з шоу-бізнесу.

Проте про сам проєкт «Танці з зірками» Євгенія відгукується позитивно. Вона стверджує – на паркеті залишилися дуже талановиті учасники, які заслуговують на перемогу. Євгенія зазначає – відчувала, що покине шоу саме у 8-му ефірі. Дивіться, який танець на Вечорі тріо виконали Євгенія Власова, Макс Леонов та Дмитро Жук:

Співачка розповідає:

Я знала, що вилечу, я чекала, 8 – моє улюблене число. Я люблю цифру 8 і спокійно прощаюся з проєктом.

Євгенія Власова

Власова розказує, що дуже втомилася від синців, крепатури, але рада, що отримала такий колосальний досвід. Вона подякувала і своєму партнеру Максу Леонову такими словами:

Ти мене народив, як танцівницю. Реально, він мене народжував!

До фіналу все ближче, і особливо гострою є інтрига – яка ж пара наступною покине "Танці з зірками"? Дізнаємося вже наступної неділі, 31 жовтня. Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі