Камалія прийняла виклик «Танці з зірками», а Руслан Сенічкін заінтригував можливою участю у проекті

Танці з зірками

Співачка передала #танціззіркамиchallenge далі.

Поділитися:

Уже декілька тижнів в Україні триває грандіозний #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», в рамках якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ: Який танець вам підходить?

Сьогодні у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» відома співачка Камалія розкрила таємницю своєї участі в оновлених «Танцях з зірками». Артистка зізналась, що спробує свої танцювальні здібності на головному паркеті країни та кинула виклик популярному співаку та тренеру «Голос. Діти-4» MONATIK, виконавши кавер на його пісню «Кружит».

Коли мені запропонували взяти участь у проекті, я подумала, що це жарт. Але внутрішньо одразу погодилась. Мало хто знає, що 10 років тому мене вже запрошували у легендарні «Танці з зірками», але на той час у мене був занадто щільний гастрольний графік. Сьогодні я приймаю #танціззіркамиchallenge від Наталі Холоденко і кидаю виклик прекрасному артисту MONATIK, тому що знаю, як сильно йому подобається танцювати, - сказала співачка.

 

Тепер вся Україна, затамувавши подих, чекає на відповідь улюбленця публіки MONATIK.

Під час інтерв’ю Камалія зізналась, що її чоловік відомий бізнесмен та міліонер Мохаммед Захур про участь дружини у «Танцях з зірками» вперше дізнається з прямого ефіру «Сніданку з 1+1»:

«Мій коханий зараз у відрядженні, і я думаю, що це для нього буде шоком. Впевнена, що він скаже, що я зійшла з розуму. Буде, що буде. На те я і жінка, щоб вміти пом’якшувати такі моменти». 

Також відома співачка розповіла, що її донечки професійно замаються гімнастикою та будуть підтримувати маму на проекті.

Цікаво, що у Камалії є своя ділянка на Місяці:

«Зараз такий сильний технічний прогрес, що ніхто не знає, що буде через 5-10 років. Можливо люди скоро будуть літати на сусідні планети, адже життя сповнене сюрпризів. Але якщо чесно, я б обміняла свою ділянку на Місяці на ще один дім під Києвом», - поділилась співачка.

Своєю чергою ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін заінтригував прихильників проекту можливою участю в легендарних «Танцях з зірками», опублікувавши відео з прямого ефіру у свої соціальних мережах:

Майже отримав виклик на #танціззіркамиchallenge від майбутньої учасниці «Танців з зірками» Камалії. Перша репетиція пройшла на ура, - підписав відео ведучий.

 

MONATIK – український співак, танцівник, автор пісень, композитор та тренер проекту «Голос. Діти-4». Цього року MONATIK  відкривав другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Пісні цього артиста посідають на вершинах українських чартів, а останній кліп на сингл «Vitamin D» за день зібрав один мільйон переглядів на Youtube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: MONATIK презентував відвертий кліп із танцями на кораблі

Тим часом, #танціззіркамиchallenge став всеукраїнським. Користувачі соціальних мереж активно залучаються до челенджу та підтримують зірок українського шоу-бізнесу, публікуючи свої відео в соціальних мережах з хештегом #танціззіркамиchallenge.

Зазначимо, що взяти участь у челенджі можуть всі охочі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко та співачка Камалія. Одним з членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська і Влад Яма зізналися, які стосунки були між ними на знімальному майданчику

Новий сезон легендарного проекту «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Новини по темі