Катерина Кухар: "На 7-річчя доньки чоловік поповнив родину третьою дитиною"

Танці з зірками
Чоловік Катерини Кухар поповнив родину третьою дитиною на семиріччя доньки Анастасії

Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар показала, який подарунок отримала від чоловіка на семиріччя доньки.

Поділитися:

Суддя шоу "Танці з зірками", півфінал якого відбудеться вже сьогодні, 21 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1, прима-балерина Катерина Кухар у своїй соціальній мережі поділилася, як привітав її чоловік, Олександр Стоянов, із днем народження їх доньки Анастасії. 

Олександр Стоянов подарував песика породи мальтіпу і от як це прокоментувала Катерина Кухар: 

"Зазвичай, кожен мій ранок починається з кави, але сьогодні щось пішло не так. На семиріччя доньки мій чоловік вирішив зробити "мені" подарунок і поповнив нашу сім'ю третьою дитиною! Моя маленька доросла дівчинка, літай у цьому житті вільно і легко і нехай кожна твоя мрія здійснюється (як сьогодні)!

кухар з донькою та собачкою фото

Фото — Instagram/ekaterinakukhar_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так, я при надії, але...", — Катерина Кухар прокоментувала свої слова на минулому ефірі "Танців з зірками"

Також, Катерина Кухар використала у своєму дописі хештег #принадії_напророчила, натякаючи на свої висловлювання у прямому ефірі шоу "Танці з зірками", де вона спочатку заявила, що "при надії", а з часом додала, що "при творчій надії". 

кухар з донькою та собакою фото

Фото  —  Instagram/ekaterinakukhar_official

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись  за посиланням.

Вхід в павільйон можливий за наявністю негативного тесту на Covid-19, отриманого не пізніше 72 годин до ефіру, чи сертифікату вакцинації.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. 

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Facebook: https://www.facebook.com/tanci1plus1    

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjcx98_QOHwgWPU6dw-EnXw  

Instagram: https://www.instagram.com/tanci1plus1

Новини по темі