Катерина Кухар прийшла на сімейний ефір "Танці з зірками" не сама: балерина ставила оцінки в дуєті

Танці з зірками
Катерина Кухар прийшла на Танці з зірками з донькою Анастасією
Instagram/ekaterinakukhar_official

Десятий ефір «Танців з зірками» присвячений темі «Сімейний вечір». Катерина Кухар прийшла з донькою, з якою разом ставила оцінки учасникам.

Поділитися:

Прима-балерина, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар прийшла сьогодні на сімейний ефір не одна, а в компанії 6-річної доньки Анастасії. Донька затишно примостилася на колінах у Катерини під час виступу пар.

Катериан Кухар донькаФОТО Instagram/ekaterinakukhar_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так, я при надії, але...", — Катерина Кухар прокоментувала свої слова на минулому ефірі "Танців з зірками"

Анастасія – донька Катерини Кухар та її чоловіка, прем’єра Національної опери України Олександра Стоянова. Також у Кухар є 12-річний син Тимур.

Зазвичай строга у своїх оцінках і судженнях Катерина Кухар сьогодні добріша до учасників. Можливо, її розчулила саме донечка на колінах? Катерина не раз наголошувала, що вона дуже сумує за дітьми під час довгої відсутності на гастролях. Тож очевидно, зараз використовує кожну мить, щоб бути поруч з донею. Дивіться, за який танець Катерина з Настею на колінах поставила сьогодні 10 балів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розказала, як підтримує романтику у шлюбі

Після самби Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова Настя запитала у мами:

Мамо, а це не та тьотя, що співає "фіалка розцвіла"? Я хочу, щоб вона станцювала у фіналі.

Побачимо, чи справдяться побажання доньки Катерини Кухар? Дивіться «Танці з зірками» у неділю о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі